Ζώδια

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού 4/2: Τα Ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού 4/2: Τα Ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού προκαλεί ξαφνικά γεγονότα που διαταράσσουν την σταθερότητα! Δες τις προβλέψεις σου

Μία εκκεντρική αστρολογική όψη, κορυφώνεται αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, προκαλώντας δυνατά, ξαφνικά γεγονότα, ανατροπές και αποκαλύψεις που σοκάρουν αλλά απελευθερώνουν.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (15°00′) φέρνοντας τα πάνω – κάτω στην καθημερινότητά μας. Η όψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια εκκεντρικές – προκλητικές συμπεριφορές, ξεσπάσματα, ρήξεις στις ανθρώπινες σχέσεις, απρόβλεπτες εξελίξεις που θα ανατρέψουν την σταθερότητα αλλά θα είναι διάχυτη και η επαναστατικότητα, η αντιδραστικότητα και η ανάγκη για ελευθερία και αυτονομία. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε σε ατυχήματα και βλάβες.

Τα Ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ, κάποιοι φίλοι θα σε φέρουν στα όρια σου και ίσως υπάρξουν ρήξεις μεταξύ σας! Μην έχεις προκλητική συμπεριφορά χωρίς λόγο! Απόφυγε τα έξοδα και διαχειρίσου έξυπνα τα οικονομικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ, πρόσεξε πολύ παρορμητικά λάθη ή συμπεριφορές στον τομέα της καριέρας! Οι ρήξεις θα βλάψουν την καταξίωση και την εικόνα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ, πρόσεξε πολύ την συμπεριφορά σου απέναντι σε επαφές και επιπλέον πρόσεξε τις μετακινήσεις σου! Το άγχος σου θα είναι έντονο και μπορεί να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου στις επαφές σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ξαφνικά έκτακτα έξοδα , φουσκωμένοι λογαριασμοί και υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν σε κάνουν να βρίσκεσαι σε πανικό. Η νευρικότητα στην ψυχολογία σου θα είναι έντονη. Η όψη αυτή θα φέρει και εκκεντρικές συναισθηματικές αποκαλύψεις.

ΛΕΩΝ, μην χάνεις την υπομονή σου και την αυτοσυγκράτηση σου, στην συντροφική ζωή! Συγκράτησε τα νεύρα σου, αλλά και την τάση σου για ερωτική ανεξαρτησία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα, θα σε αποσυντονίσουν και θα προκαλέσουν τον εκνευρισμό σου! Όχι στις διατροφικές υπερβολές!

ΖΥΓΟΣ, μην φερθείς επιπόλαια και χωρίς αυτοέλεγχο στον έρωτα! Μην εκνευρίζεσαι και μην επαναστατείς χωρίς αιτία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ, οικογενειακά θέματα που θα προκύψουν αναπάντεχα, θα φέρουν εντάσεις μέσα στο σπίτι. Μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος!

ΤΟΞΟΤΗΣ, το κοινωνικό σου περιβάλλον θα σε αιφνιδιάσει και εσύ οφείλεις να κάνεις υπομονή, χωρίς να προκαλείς εκρήξεις και καυγάδες! Πρόσεξε πολύ μετακινήσεις και κουτσομπολιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ, θα έχεις οικονομικές και ερωτικές ανατροπές, εντάσεις και τάσεις φυγής από την σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ, θα έχεις απρόβλεπτες και ουρανοκατέβατες απογοητεύσεις από γεγονότα αλλά και πρόσωπα. Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου και το υπερβολικό θυμό σου, γιατί έρχονται μεγάλες ρήξεις!

ΙΧΘΥΣ, κάποια αναπάντεχα γεγονότα θα σε αναστατώσουν ψυχικά! Μην παρασύρεσαι σε παράνομες ενέργειες ή ερωτικές ιστορίες!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments