Ζώδια

4 ζώδια που θα χωρίσουν τον Φεβρουάριο του 2023

4 ζώδια που θα χωρίσουν τον Φεβρουάριο του 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αυτοί οι πλανήτες συνεργάζονται αυτόν τον μήνα για να φέρουν μεγαλύτερη ελευθερία, αλήθεια και αγάπη στη ζωή σας.

Τον Φεβρουάριο συνήθως γιορτάζουμε την αγάπη λόγω της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά η εστίαση στην αγάπη για τον εαυτό μπορεί να είναι πιο σημαντική φέτος.

Τα κύρια θέματα του Φεβρουαρίου ξεκίνησαν στα τέλη Ιανουαρίου και θα συνεχιστούν.

Αυτό συνδυάζει μερικές από τις πιο κυρίαρχες ενέργειες καθώς πλανήτες μέσα στον Κριό, τους Ιχθύες και τον Υδροχόο ενώνονται ως οι πιο απίθανοι συμπαίκτες.

Αλλά τα αστέρια έχουν ένα μάθημα μέσα τους, ότι ακόμη και αυτά τα αντίθετα μπορούν να υπάρχουν. Αυτοί οι πλανήτες συνεργάζονται αυτόν τον μήνα για να φέρουν μεγαλύτερη ελευθερία, αλήθεια και αγάπη στη ζωή σας.

Μπορεί η σχέση σας να πει το ίδιο;

Το κύριο γεγονός τις επόμενες εβδομάδες είναι ένα stellium στον Κριό που θα κορυφωθεί στις 22 και 23 του μήνα.

Stellium είναι όταν πέντε ή περισσότεροι πλανήτες συγκεντρώνονται σε ένα ζώδιο. Γύρω σε αυτό το διάστημα, ο Δίας, η Ήρα, η Εστία, η Αφροδίτη και η Σελήνη θα βρίσκονται όλοι στον Κριό, φέρνοντας μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενέργεια.

Ο Κριός δεν είναι ρομαντικό ζώδιο. Ξεκινά καλά, έχει ηγετικές ικανότητες και θα υπερασπιστεί τον εαυτό του με κάθε κόστος, αλλά πρέπει να μάθει πώς να αγαπά.

Είναι πιο πιθανό να τσακωθείς, κάτι που μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις τον επόμενο μήνα, αλλά αντί να παλεύουν για την αγάπη, κάποια ζώδια θα χρειαστεί να παλέψουν για τον εαυτό τους.

Ο Φεβρουάριος μας διδάσκει ένα σημαντικό μάθημα: Μην αγνοείτε τις επιθυμίες, τα θέλω, τις ανάγκες ή τα όνειρά σας για να κάνετε μια σχέση να λειτουργήσει.

Ένα stellium είναι μια συλλογή πέντε ή περισσότερων πλανητών μέσα σε ένα ζώδιο, δημιουργώντας μια δύναμη ενέργειας. Αυτοί οι πλανήτες στο ζώδιό σας σημαίνουν ότι η αίσθηση του εαυτού και της ατομικότητάς σας θα ενισχυθεί.

Αυτό είναι θετικό γιατί σημαίνει ότι προχωράτε περισσότερο προς μια ζωή βασισμένη στην αλήθεια σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο. Έχετε την τάση να έχετε περισσότερη απογοήτευση και θυμό όταν νιώθετε ότι σας καταπιέζουν ή σας ελέγχουν.

Αυτόν τον μήνα με πολλούς πλανήτες στο ζώδιό σας να σας βοηθούν να ζήσετε μια ζωή πιο αυθεντική για τον εαυτό σας, μπορεί να έχετε λιγότερη υπομονή που θα σας κάνει τελικά να σηκώσετε τα χέρια ψηλά σας και να χωρίσετε οριστικά. Μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε κάτι μόνο και μόνο για να αποδεχτείτε τελικά ότι απλά δεν μπορεί να γίνει.

2. Δίδυμοι

Τα πάντα στη ζωή σας αφορούν την επέκταση αυτόν τον μήνα. Οι κύριες ενέργειες για τον επόμενο μήνα είναι ο Κριός, ειδικά με το stellium που θα συμβεί εκεί γύρω στις 22, οι Ιχθύες και ο Υδροχόος καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται σε αυτό το ζώδιο τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτό συγκεντρώνει όλες τις πτυχές της τύχης, της καριέρας και των φίλων για εσάς, και όχι πολύ ρομαντισμό. Δεν σημαίνει ότι είστε καταδικασμένοι στη σχέση σας αυτόν τον μήνα, αλλά μόνο ότι δεν θα είναι το επίκεντρο για εσάς.

Η συγκέντρωση στον Κριό θα συμβεί στον κοινωνικό σας τομέα, κάτι που θα σας κάνει να θέλετε να βγείτε έξω, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να διασκεδάσετε ξανά .

3. Λέων

Ο μήνας που ακολουθεί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για σας Λέοντες. Δεν αισθάνεστε σαν να χρειάζεται να συμβεί ένας μεγάλος χωρισμός, αλλά ότι πρέπει να επιβραδύνετε οποιαδήποτε ρομαντική διαδικασία μέσα σας. Ένας μεγάλος φόβος που είχατε ήταν να ξεκινήσετε μια σχέση μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε οτι είναι καταδικασμένη. Αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν οφείλεται στις αλλοπρόσαλλες κινήσεις σας .

Το stellium του Κριού αυτόν τον μήνα θα φέρει στο επίκεντρο της ζωής σας στην περιπέτεια, τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες . Θα νιώσετε ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, αλλά μπορεί ασυναίσθητα να χάσετε κάποιες ευκαιρίες επειδή ανησυχείτε για το πώς θα επηρεάσουν τη σχέση σας.

Αυτός είναι ένας προειδοποιητικός μήνας για σένα, Λέων.

4. Καρκίνος

Η παιχνιδιάρικη ενέργεια τον Φεβρουάριο ξεκίνησε τον περασμένο μήνα. Το stellium στον Κριό θα επικεντρώσει την προσοχή σας στην καριέρα σας, ενώ ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα προσπαθήσουν να διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Μπορεί να γίνει κάποια συζήτηση για σύνδεση ή οικειότητα όταν ο Ερμής περάσει στον Υδροχόο στα μέσα του μήνα, αλλά θα μπορούσε επίσης να φέρει περισσότερες από αυτές τις μεταμορφωτικές συζητήσεις μέσα στις σχέσεις.

Επειδή μεγάλο μέρος της ζωής σας απογειώνεται προς μια νέα και συναρπαστική κατεύθυνση, ο Ερμής μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να μιλήσετε για ευθυγράμμιση με τον σύντροφό σας και ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments