Ζώδια

Μπαίνει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο

Μπαίνει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Εποχή των Ιχθύων, που διήρκεσε για 2.160 χρόνια δίνει τη θέση της στην Εποχή του Υδροχόου που ξεκινάει επίσημα το 2150.

Στις 23 Μαρτίου 2023 ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2043 επηρεάζοντας αρχικά τις πρώτες δύο μέρες των Υδροχόων/Λεόντων/Σκορπιών και Ταύρων). Τι θα φέρει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο; Προς το παρόν έχουμε ενδείξεις. Σκεφτείτε τον Κρόνο στον Υδροχόο (2020-23) που μας έδειξε παραστατικά τα συν και τα πλην όσων εκφράζει ο Υδροχόος: παγκοσμιοποίηση (το μπλακ άουτ σε όλο τον πλανήτη εξ αιτίας του covid-19). Διαδίκτυο: ως πληροφορίες και γνώση και ταυτόχρονα με τα κοινωνικά δίκτυα ως πόλωση και διχασμό. Τεχνολογία και επιστήμη που εξελίσσονται ραγδαία- εμβόλια, ρομπότ, διάστημα.

Η Εποχή των Ιχθύων, που διήρκεσε για 2.160 χρόνια δίνει τη θέση της στην Εποχή του Υδροχόου που ξεκινάει επίσημα το 2150. Ανατρέχοντας στις προηγούμενες διελεύσεις του Πλούτωνα ( η διέλευσή του σ’ ένα ζώδιο μπορεί να διαρκέσει από 14 έως και 32 χρόνια) βλέπουμε ότι το 1543 που διέτρεξε τον Υδροχόο ο Κοπέρνικος ανακοίνωσε ότι ο Ήλιος δεν περιστρέφεται γύρω από τη Γη όπως θεωρούσαν μέχρι τότε αλλά αντιθέτως είναι η Γη που περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο. Η Γαλλική επανάσταση- στις 5 Μαΐου 1789 ξέσπασε με τον Πλούτωνα στις 19° Υδροχόου. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο συνδέεται με τεράστιες επιστημονικές και κοινωνικοπολιτικές αλλαγές. Ο 18ος αιώνας είναι ο αιώνας του Διαφωτισμού και του Ορθολογισμού, των Εξερευνήσεων και των Επαναστάσεων, των νέων Ιδεών και των Κοινωνικών Αναταράξεων.

Κατά την επερχόμενη διέλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα ζήσουμε εντυπωσιακές τομές και επαναστάσεις στην τεχνολογία- ρομποτική, νανοτεχνολογία, ολογράμματα. Επίσης επιτυχύνονται σημαντικές εξελίξεις σχετικές με το διάστημα και τα διαστημικά ταξίδια και νέες τεχνολογίες που θα μειώσουν την εξάρτησή μας από το πετρέλαιο, ενώ έρχονται ξανά στην επιφάνεια λύσεις που σχετίζονται με πυρηνικά εργοστάσια.

Η ιστορία αποκαλύπτει ότι κάθε φορά που ο Πλούτωνας βρίσκεται τον Υδροχόο οι γυναίκες είναι πάντα παρούσες ως δύναμη. Ακόμα, το σύνδρομο «ο Ένας που κυβερνάει όλους» με παραδείγματα τον Έλον Μασκ, τον Τραμπ και τον Πούτιν που κυριάρχησαν με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκφράζοντας την πατριαρχία, την πλουτοκρατία και τα αντρικά προνόμια υποχωρούν με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ενισχύονται οι ομάδες που αγωνίζονται για το κοινό όφελος. Τα Ηνωμένα Έθνη πιθανότατα να αλλάξουν δομικά ή να αντικατασταθούν μέχρι το 2044. Ο ΟΗΕ που γεννήθηκε στις 24.10.1945 στις 11ο Λέοντα και πιθανότατα δεν θα συνεχίσει με τη σημερινή του μορφή.

Επίσης θα έχουμε νέα πολιτικά κόμματα ξεκινώντας από τις ΗΠΑ, αποκέντρωση της εξουσίας, ενώ όλο και περισσότερες μειονότητες αποκτούν πολυπόθητα δικαιώματα και ισότητα. Να έχουμε όμως κατά νου ότι ο Υδροχόος είναι σταθερό ζώδιο που πριν τον επαναστάτη Ουρανό, που είναι ο τωρινός του κυβερνήτης, κυβερνιόταν από τον αυταρχικό Κρόνο. Κατά τη διάρκεια της επιδημίας που συνέπεσε με τον Κρόνο στον Υδροχόο διαπιστώσαμε ότι ο Υδροχόος μπορεί να εντείνει την αυταρχικότητα και την καταπίεση με πρόσχημα το κοινό καλό. Έτσι θα δούμε αριστερόστροφα καθεστώτα να επιβάλλουν αυταρχικές πρακτικές. Υστερόγραφο: Να τονίσω ότι το 2023, (από 22 Ιανουαρίου έως τις 21 Απριλίου) διαθέτει ευκαιρίες, δυνατότητες, και διεξόδους. Όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ορθή δίνοντας το πράσινο φως να προχωρήσουμε. Το 2023 είναι μια χρονιά για την ολοκλήρωση προσπαθειών και στόχων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments