Αθλητισμός

Νέα απάντηση του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό: «Για να τελειώνουμε: Χυδαία είναι η συλλογιστική σας»

Νέα απάντηση του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό: «Για να τελειώνουμε: Χυδαία είναι η συλλογιστική σας»

Πηγή Φωτογραφίας: MOTION TEAM / EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το Sdna, υπάρχει νέα απάντηση του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, κλείνοντας την... όποια αντιπαράθεση με τους Πειραιώτες που επιχειρούν να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του ντέρμπι: «Χυδαία είναι η συλλογιστική σας, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια».

Τέσσερις ημέρες πριν τον ντέρμπι και με αφορμή τον ορισμό του Elite Σλοβάκου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας, ο Ολυμπιακός «ανέβασε» τους τόνους, και σε μία προσπάθεια να δυναμιτίσει το κλίμα, ζητά την αντικατάσταση του Κρούζλιακ λόγω Μίχελ (!) και της διαμαρτυρίας που είχε κάνει σε παλαιότερο ευρωπαϊκό ματς…

Ο ΠΑΟΚ διακωμώδησε την ανακοίνωση, αρνούμενος να εισέλθει σε σοβαρή αντιπαράθεση με τους Πειραιώτες.

«Μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο», ανέφεραν σε σχετική τοποθέτησή τους οι Θεσσαλονικείς, αντιμετωπίζοντας καυστικά τη διάθεση τοξικού κλίματος, όπως χαρακτηριστικά σημείωναν, που επιχειρούν να δημιουργήσουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με μια τοποθέτηση και υστερόγραφο κατά του ΠΑΟΚ, ο οποίος σήκωσε για τελευταία φορά το γάντι, υποστηρίζοντας πως: «Για να τελειώνουμε: χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments