Lifestyle

Άστον Κούτσερ: Μίλησε για την χρήση μέντας με κάνναβη, απόρροια της βαζεκτομής που είχε υποβληθεί [vid]

Άστον Κούτσερ: Μίλησε για την χρήση μέντας με κάνναβη, απόρροια της βαζεκτομής που είχε υποβληθεί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Vulture

Άστον Κούτσερ: Εκνευρίστηκε όταν η Ντέμι Μουρ κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Inside out» και μιλούσε για τη σχέση τους

Το «κουτί της Πανδώρας» άνοιξε και ο Άστον Κούτσερ, με εξομολογητική διάθεση, παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε τον εθισμό του στη μαριχουάνα. Παράλληλα ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να απαλλαγεί από το κάπνισμα. Προς έκπληξη πολλών, το μυστικό του Κούτσερ κρυβόταν στη βαζεκτομή.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@ashtonkutcherdaily)

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Esquire, δεν έχει κάνει χρήση κάνναβης εδώ και 10 χρόνια. Η αφορμή, δε, για να σταματήσει, ήταν μία ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια του γάμου ενός φίλου του στην Ιταλία, πριν από χρόνια. Τότε ο Κούτσερ και η σύζυγος του, Μίλα Κούνις, είχαν βρεθεί στο γαμήλιο γλέντι και ο ηθοποιός κάπνισε μαριχουάνα, γεγονός που του δημιούργησε μία αίσθηση πανικού: «Αυτό δεν είχε πάει καθόλου καλά» επισήμανε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη.

Συνεχίζοντας την αφήγησή του, εξήγησε πως ο πανικός και η άσχημη διάθεση, που του προκάλεσε το κάπνισμα ήταν απόρροια της βαζεκτομής, στην οποία είχε υποβληθεί: «Ένιωθα σαν να είχα παραλύσει από τη μέση και κάτω» τόνισε ο Κούτσερ, ενώ συνέχισε: «Η σύζυγός μου έπρεπε να με βοηθήσει να επιστρέψω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου».

Την κουβέντα με τον δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο θέμα έκλεισε δε τονίζοντας πως: «Μόλις η μαριχαουάνα έγινε νόμιμη στην Καλιφόρνια, μου απαγορεύτηκε να καπνίζω».

Στη συνέντευξη δεν διευκρινίστηκε το πότε ακριβώς συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά ούτε και το πότε ο Κούτσερ προχώρησε σε βαζεκτομή.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός αρκέστηκε στο να επισημάνει την κουβέντα που είχε κάνει με τον φίλο, Νταξ Σέπαρντ. Όπως αποκάλυψε ζήτησε συμβουλές από τον Σέπαρντ, καθώς και εκείνος είχε προχωρήσει σε βαζεκτομή, αφού η σύζυγός του, Κρίστεν Μπελ, είχε τον φόβο της εγκυμοσύνης, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Η βαζεκτομή (vasectomy), ή αγγειεκτομή, είναι μία χειρουργική επέμβαση για στείρωση των ανδρών.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, κόβονται και δένονται τα δύο σπερματικά αγγεία, ώστε να αποτρέπεται η είσοδος του σπέρματος στην ουρήθρα και έτσι να αποκλειστεί η πιθανότητα γονιμοποίησης μιας γυναίκας, μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Οι βαζεκτομές συνήθως εκτελούνται σε ιατρική κλινική και δεν απαιτείται νοσηλεία, καθώς η διαδικασία δεν είναι περίπλοκη. Λόγω της απλότητας, μια βαζεκτομή συνήθως διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά, για να ολοκληρωθεί. Η επέμβαση αυτή δεν συνιστάται για νεαρούς -άγαμους- ή άτεκνους άνδρες, μιας και οι πιθανότητες για βιολογική γονεϊκότητα μειώνονται μόνιμα. Σε μερικές περιπτώσεις και εντελώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments