Lifestyle

Τζίλιαν Άντερσον: Γράφει βιβλίο για τα φετίχ των γυναικών στο σεξ – «Πείτε μου τι σας αρέσει να σας κάνουν»

Τζίλιαν Άντερσον: Γράφει βιβλίο για τα φετίχ των γυναικών στο σεξ – «Πείτε μου τι σας αρέσει να σας κάνουν»

Πηγή Φωτογραφίας: Harper's Bazaar

«Είτε το κάνετε μόνες είτε με σύντροφο είτε με περισσότερους από έναν, πείτε μου» - Η «σεξοθεραπεύτρια» του Netflix καλεί το γυναικείο κοινό να μοιραστεί τις εμπειρίες του μαζί της

Η Τζίλιαν Άντερσον φαίνεται να έχει αγαπήσει τον ρόλο της στη σερά «Sex Education», όπου υποδύεται μία σεξοθεραπεύτρια και μητέρα του κεντρικού ήρωα.

Η 54χρονη ηθοποιός είχε μεγάλη απήχηση από τη συμμετοχή της στη σειρά του Netflix και σύμφωνα με τη Daily Mail και σκοπεύει να πάει τη φήμη της… ένα βήμα παραπέρα.

Η «Τζιν» της Άντερσον είναι μία γυναίκα που προωθεί την απελευθέρωση στο σεξ, αλλά η ηθοποιός πιστεύει ότι οι σύγχρονες γυναίκες έχουν πολλές αναστολές και δεν μοιάζουν καθόλου με την ηρωίδα της.

View this post on Instagram

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

Γι΄ αυτό και αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο, με σκοπό να καλέσει τους αναγνώστες και κυρίως τις αναγνώστριές της, να μοιραστούν μαζί της τις σκέψεις τους για τη σεξουαλική πράξη.

Σε άρθρο της στη Guardian, η Τζίλιαν Άντερσον έγραψε:

«Θέλω γυναίκες σε όλο τον κόσμο, και όλους εσάς που ταυτίζεστε εγγενώς ως γυναίκες τώρα – queer, ετεροφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι, non-binary, τρανσέξουαλ, πολυσυντροφικοί– όλοι εσείς, μεγάλες και μικρότερες, ανεξάρτητα από τη θρησκεία σας, παντρεμένες ή ελεύθερες ή άλλο, να μου γράψετε και να μου πείτε τι σκέφτεσαι όταν ακούτε τη λέξη σεξ.

Είτε το κάνετε μόνες σας είτε με σύντροφο, είτε με περισσότερους από έναν. Πείτε μου. Φαντασιώσεις, απογοητεύσεις, εξερευνήσεις, το “απαγορευμένο”, ήχους, φετίχ, ενοχές.

Πενήντα χρόνια μετά, τα όρια έχουν διαγραφεί, όχι περισσότερο από τη δική μας σεξουαλικότητα: BDSM, η σύγχρονη έννοια του φύλου κ.λπ., τα πάντα είναι επιτρεπτά. Είναι οι γυναίκες ακόμα στο σιωπηλό σεξ;».

View this post on Instagram

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

Σύμφωνα με την ίδια, έμπνευση για το νέο της αυτό βήμα αποτέλεσε το βιβλίο της συγγραφέα Νάνσι Φράιντεϊ του 1973 «My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies», το οποίο αποτελεί μια συλλογή από προσωπικές επιστολές, κασέτες και συνεντεύξεις για το σεξ.

Όπως ανέφερε, της έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο καταπιεσμένοι σεξουαλικά ήταν πολλοί από τους ανθρώπους στο βιβλίο της Φράιντεϊ συγκριτικά με τη σεξουαλικότητα στον 21ο αιώνα.

«Σήμερα, δόξα τω Θεώ, ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο. Μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα» γράφει στην πορεία και τέλος, έκανε μία αναφορά στη σειρά «Sex Education».

View this post on Instagram

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

«Δείχνουμε χαρακτήρες που παλεύουν με τις σεξουαλικές τους σχέσεις, αλλά είναι αρκετά γενναίοι να μιλήσουν γι’ αυτό με τους εραστές και τους συντρόφους τους, ώστε να πάρουν αυτό που χρειάζονται σεξουαλικά. Η εκπομπή τα βάζει όλα στο τραπέζι και κάνει εντάξει να μιλήσουμε για αυτό» είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments