Αθλητισμός

Ατρόμητος: «Η ΑΕΚ γνώριζε για τα δοκάρια»!

Ατρόμητος: «Η ΑΕΚ γνώριζε για τα δοκάρια»!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Οργή επικρατεί στον Ατρόμητο για τη στάση της ΑΕΚ, καταγγέλλοντας μάλιστα πως ήταν ενήμερη από πριν για την απόσταση των δοκαριών από το έδαφος.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι Περιστεριώτες, από την ΑΕΚ έστειλαν τον διαιτητή να μετρήσει με κορδέλα της τροχαίας μόλις βγήκε η ομάδα για ζέσταμα, σημειώνοντας μάλιστα ότι πέντε φορές την πήραν από από την αστυνομία και δεν την έφεραν οι ίδιοι.

Όπως αναφέρουν στον Ατρόμητο, η διαφορά στο ένα τέρμα ήταν πέντε εκατοστά και τρία στο άλλο. Ο Μανούχος από την πλευρά του ζήτησε να διορθωθεί το πρόβλημα, μιας και δεν μπορούσαν να βγουν τα τέρματα, καθώς είναι τσιμενταρισμένα και από πάνω υπάρχει χώμα και χλοοτάπητας. Έτσι αποφασίστηκε να σκαφτεί το έδαφος, για να πάει η διαφορά στην προβλεπόμενη απόσταση.

Σύμφωνα με όσα λένε στον Ατρόμητο, όταν ο διαιτητής βγήκε ξανά για να μετρήσει τα δοκάρια, η μία εστία ήταν όπως έπρεπε και η άλλη είχε στο κέντρο της διαφορά ενός εκατοστού. Υποστηρίζουν πως ότι οι Κονέ και Παπαδόπουλος φώναζαν στον Μανούχο πως υπάρχει χαντάκι και εκείνος πετούσε την μπάλα πάνω, λέγοντας ότι δεν έχει θέμα.

Οι Περιστεριώτες υποστηρίζουν ακόμη ότι σε εκείνο το σημείο οι άνθρωποι της ΑΕΚ υπέδειξαν στον διεθνή ρέφερι να μετρήσει και σε άλλα σημεία όπως και έπραξε και υπήρξε σημείο με διάφορα δύο εκατοστά και τέσσερα χιλιοστά.

Σύμφωνα με όσα λένε στον Ατρόμητο, από την ΑΕΚ φώναζαν στον Μανούχο: «Έλα τελείωσε το τώρα». Επιπλέον επισημαίνουν στον σύλλογο των δυτικών προαστίων ότι μπροστά από τις εστίες πάντοτε χαλάει το χορτάρι από τις κινήσεις και το ζέσταμα του τερματοφύλακα και πως μπορεί να αλλοιωθεί από τις καιρικές συνθήκες. 

Αμφισβητούν μάλιστα την κορδέλα και τις μετρήσεις των διαιτητών και ελπίζουν ότι θα δικαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες, με την διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία

Πληροφορίες από Sdna

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments