Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός επενδύει και μεγαλώνει το «Καλαφάτης» με τρία νέα γήπεδα!

Ο Παναθηναϊκός επενδύει και μεγαλώνει το «Καλαφάτης» με τρία νέα γήπεδα!

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ/ PANATHINAIKOS FC - YouTube

Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στις υποδομές και τις εγκαταστάσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta έχει ξεκινήσει τη κατασκευή τριών νέων γηπέδων δίπλα στο προπονητικό του κέντρο στο Κορωπί.

Τη τελευταία διετία ο Παναθηναϊκός επενδύει συνεχώς πάνω στις εγκαταστάσεις και τις υποδομές του, έχοντας μπει σε αυτό το κομμάτι σε έναν σωστό δρόμο που μόνο οφέλη μπορεί να δώσει στο σύλλογο τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Από το λίφτινγκ στο προπονητικό κέντρο, με αποκορύφωμα το PAO Lab, μέχρι τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο της Ελλάδας στο «Απόστολος Νικολαϊδης» η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου έχει κάνει βήματα μπροστά, τα οποία θα έχουν και συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το «τριφύλλι» έχει ξεκινήσει ήδη την κατασκευή τριών ακόμη γηπέδων στο όμορο οικόπεδο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το «Γεώργιος Καλαφάτης», το οποίο είχε αγοράσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στη συμφωνία που είχε κάνει με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη τον Μαϊο του 2013 για την αγορά του τότε «Απήλιον».

Με την δημιουργία των νέων γηπέδων αλλά και ενός ξενώνα, ο Παναθηναϊκός θα λύσει μια και καλή το θέμα «στέγασης» της ακαδημίας του που αυτή την στιγμή φιλοξενείται στη Παιανία ενώ παράλληλα θα γίνει και η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που θα έχει προπονητικό κέντρο με έξι γήπεδα, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη λειτουργία του φυτωρίου και καλύπτοντας απόλυτα τα «θέλω» της πρώτης ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments