Πολιτική

Σαμαράς για Μανούσο Βολουδάκη: Η απώλειά του βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες

Σαμαράς για Μανούσο Βολουδάκη: Η απώλειά του βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες

Πηγή Φωτογραφίας: Politica.gr

«Πολιτεύτηκε με ήθος, με επιχειρήματα και προπαντός με ανυπέρβλητη μαχητικότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Απεβίωσε ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης, σε ηλικία 57 ετών. Τον θάνατό του ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Δήλωση για την απώλειά του έκανε πριν από λίγο και ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

«Η απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες. Ένας υπέροχος νέος άνθρωπος, ευγενής, πολιτισμένος, κατηρτισμένος, προσηνής, οικογενειάρχης χάθηκε. Μας συνέδεε βαθειά προσωπική φιλία, πολιτική συναντίληψη, κοινή αγωνία για το μέλλον της Πατρίδας μας.

Πολιτεύτηκε με ήθος, με επιχειρήματα και προπαντός με ανυπέρβλητη μαχητικότητα. Η οικογένειά του, τα Χανιά, η Παράταξή του, οι φίλοι του, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Στην Σέβη και τα τρία παιδιά τους τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments