Ζώδια

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 08/02 έως και 14/02;

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 08/02 έως και 14/02;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 08/02 έως και 14/02!

-Ο αστρικός Ήλιος που δίνει το στίγμα της ημέρας, συναντά τον τροπικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 11/2, σηματοδοτώντας «νυχτοπερπατήματα» αλλά και κάτι το καθοριστικό σε σχέση με μια φιλία-παρέα σου..

-Oαστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από την 2η μέχρι την 11η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 24 έως τις 2/1

Αν πάλι είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 22/6 έως τις 1/7, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 21 έως τις 30/3, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 24/9 έως τις 2/10, η κινητικότητα αφορά στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.

-Η αστρική Αφροδίτη, που «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από τη 21η μέχρι την τελευταία μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 9 έως τις 18/2 αλλά κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 13 έως τις 22/8.

Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12 έως τις 21/11 ή είσαι Ταύρος γεννημένος/η από τις 10 έως τις 19/5, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Η σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Κρόνο στις 13/2 σηματοδοτεί μια σχέση με διαφορά ηλικίας, ίσως όμως να πάρεις και μια στενοχώρια.

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από τη 18η μέχρι την 20η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η κοντά στις 8/5.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 11/11, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς κι αν είσαι Λέων ή Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 10/8 ή στις 8/2, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί ανάδρομα στη 13η μοίρα της Παρθένου, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 3/9. Παρομοίως κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 3/3. Αν πάλι είσαι Τοξότης ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 4/12 ή τις 2/6 αντίστοιχα, είναι πιθανό να «τρέξεις» για μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό-οικογενειακό ζήτημα.

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και… σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα κινηθεί στη 14η και τη 15η μοίρα των Ιχθύων, φέρνοντας τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 4/3.

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 6/9, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή είσαι Τοξότης, γεννημένος/η κοντά στις 4/6 ή τις 6/12, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments