Διεθνή

Τούρκοι στο Twitter μετά τις δηλώσεις αλληλεγγύης Μητσοτάκη: «Κοίτα τους ανθρώπους που μισείς»

Τούρκοι στο Twitter μετά τις δηλώσεις αλληλεγγύης Μητσοτάκη: «Κοίτα τους ανθρώπους που μισείς»
Όχι μόνο θετικά σχόλια για την Ελλάδα, αλλά και αρνητικά για την επιθετική ρητορική της κυβέρνησης Ερντογάν

Όχι μόνο θετικά σχόλια για την Ελλάδα, αλλά και αρνητικά για την επιθετική ρητορική της κυβέρνησης Ερντογάν («θα έρθουμε ένα βράδυ») προκάλεσαν οι νέες δηλώσεις αλληλεγγύης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Σύνοδο Κορυφής ότι η Ελλάδα θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για μια διάσκεψη δωρητών της ΕΕ για τις σεισμόπληκτες περιοχές και τους κατοίκους τους που θα βρεθούν άστεγοι.

Αναλυτικά οι νέες δηλώσεις του πρωθυπουργού για την Τουρκία 

Η Ελλάδα θα σταθεί στο πλευρό της Τουρκίας και της Συρίας ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο Παρασκευή.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε και πάλι την οδύνη του εκ μέρους του ελληνικού λαού για τις τραγικές απώλειες, και επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα σταθεί στο πλευρό των δύο λαών, με παροχή άμεσης βοήθειας για τον εντοπισμό επιζώντων στα συντρίμμια και με την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για να υποστηριχθούν εκατοντάδες χιλιάδες, ενδεχομένως και εκατομμύρια, άνθρωποι που θα βρεθούν χωρίς σπίτια.

Η Ελλάδα είναι στην πρώτη γραμμή, συνέχισε, προκειμένου να οργανωθεί μία διάσκεψη δωρητών στις Βρυξέλλες προκειμένου να βρεθούν πρόσθετοι οικονομικοί πόροι για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση των περιοχών.

«Αυτό που αποκαλείς φίλο έρχεται ξαφνικά και τη νύχτα και τη μέρα. Ο Θεός να ευλογεί εσάς και όλους όσους βοήθησαν».«Ευχαριστώ πολύ, όμορφη και καλόκαρδη γειτόνισσα μας».«Θα ερχόμασταν ξαφνικά ένα βράδυ, αλλά ευχαριστώ, βοηθάς ξαφνικά ένα βράδυ, είσαι από τους πρώτους» .«Ευχαριστώ πολύ. είμαστε πολύ ευγνώμονες. τουρκική και ελληνική αδελφοσύνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments