Lifestyle

Sin Boy: Αλβανικά ΜΜΕ τον θέλουν νεκρό απο υπερβολική δόση – Η φωτογραφία από το ασθενοφόρο

Sin Boy: Αλβανικά ΜΜΕ τον θέλουν νεκρό απο υπερβολική δόση – Η φωτογραφία από το ασθενοφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σύμφωνα με τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο 28χρονος τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στο Κόσοβο

Τεράστια ανησυχία προκαλεί τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που απεικονίζει αναίσθητο μέσα σε ασθενοφόρο τον Sin Boy.

Σύμφωνα με τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο 28χρονος τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στο Κόσοβο ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, κάτι που όμως δεν έχει επειβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Το προφίλ του στο instagram είναι ανενεργό τις τελευταίες έξι ημέρες, ενώ στην τελευταία του ανάρτηση χρήστες του διαδικτύου έχουν ήδη αρχίσει να γράφουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα , με κάποιους άλλους -πιο αισιόδοξους- να ζητούν από τον Sin Boy να εμφανιστεί και να διαψεύσει τις φήμες.Δεν είναι λίγοι, πάντως, εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα κακόγουστο διαφημιστικό κόλπο εν όψει της κυκλοφορίας του νέου δίσκου του τράπερ, σενάριο που είναι και το πιο πιθανό. Κι αυτό διότι αν ο Sin Boy πράγματι δεν ζούσε πια, θα είχε υπάρξει επίσημη διάψευση.

Δείτε τη φωτογραφία που προκάλεσε τεράστια ανησυχία:

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Κάλυψη οικονομίας, αγορών και επιχειρήσεων. Οικονομικός δημοσιογράφος με εμπειρία σε digital media και ανάλυση οικονομικής – πολιτικής επικαιρότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο