Αθλητισμός

Η κατάταξη των πέναλτι σε πρωτάθλημα-Κύπελλο: 11 η ΑΕΚ, πόσα έχουν ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ

Η κατάταξη των πέναλτι σε πρωτάθλημα-Κύπελλο: 11 η ΑΕΚ, πόσα έχουν ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η ΑΕΚ προς το παρόν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των κερδισμένων πέναλτι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Απομένουν 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, από ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με τους περισσότερους, το καλύτερο των τελευταίων ετών, ενώ την ίδια στιγμή το Κύπελλο Ελλάδος Novibet βρίσκεται στην φάση των ημιτελικών. Οι 4 πρώτες ομάδας της βαθμολογίας διεκδικούν στα ίσια την κούπα, καθώς καμία δεν είναι μακριά από τον πρώτο Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος όμως δε κοιτάζει μόνο την παραπάνω βαθμολογία…αφού όπως φαίνεται η κατάταξη των πέναλτι για την πρώτη 6αδα, έχει πολύ πέραση.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ κάθεται στην κορυφή, έχοντας κερδίσει 11 πέναλτι  (8 πρωτάθλημα  – 3 Κύπελλο), αφήνοντας αρκετά πίσω τους υπόλοιπους.

Στη 2η θέση συγκατοικούν οι Παναθηναϊκός (7 πρωτάθλημα – 0 κύπελλο) και ΠΑΟΚ (6 πρωτάθλημα – 1 Κύπελλο), ενώ 3ος έρχεται ο Ολυμπιακός  (6 στο πρωτάθλημα – 0 Κύπελλο).

Στις θέσεις 4 και 5, βρίσκονται οι Βόλος (5 κερδισμένα πέναλτι στο πρωτάθλημα) και Άρης (2 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλο) αντίστοιχα.

Όσον αφορά την ευστοχία, ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο με 7/7 πέναλτι, ο ΠΑΟΚ έχει 6/7, η ΑΕΚ έχει 9/11, ο Ολυμπιακός έχει 4/6, ο Βόλος έχει 3/5 ενώ ο Άρης έχει 2/4 πέναλτι. 

Στατιστικά που δείχνουν ότι το επιθετικό ποδόσφαιρο της ΑΕΚ αποδίδει και οι παίκτες του Αλμέιδα πηγαίνουν συχνά στην άσπρη βούλα.

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΑΕΚ 8 3 11
ΠΑΟΚ 6 1 7
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 7 0 7
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6 0 6
ΒΟΛΟΣ 5 0 5
ΑΡΗΣ 2 2 4
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments