Ελλάδα

Κούγιας για Δασκαλάκη: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γι’ αυτόν τον μόσχο τον σιτευτό σκότωσε τα παιδιά της»

Κούγιας για Δασκαλάκη: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γι’ αυτόν τον μόσχο τον σιτευτό σκότωσε τα παιδιά της»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Για τρίτη ημέρα ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, έχοντας απέναντί του τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συνεχίζεται και σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας με μάρτυρα τον Μάνο Δασκαλάκη. Στο ξεκίνημα της δίκης και λίγο πριν ανέβουν στην έδρα οι δικαστές, ο Αλέξης Κούγιας όταν αντιλήφθηκε την παρουσία ενός δημοσιογράφου από την εφημερίδα του Πέτρου Κουσουλού, άρχισε μια άνευ προηγουμένου λεκτική επίθεση εξαπολύοντας ύβρεις τόσο ως προς τον ίδιο τον δημοσιογράφο, όσο και ως προς τον Πέτρο Κουσουλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με υβριστικές εκφράσεις για τον Πέτρο Κουσουλό κάνοντας ξανά λόγο για τα πράσινα παπούτσια.

«Πες στην που@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γ@@@σω αρχ@@@! Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια» ήταν κάποια από τα λόγια του Αλέξη Κούγια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως για αυτόν τον σιτευτό μόσχο σκότωσε τα παιδιά της»

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως για αυτόν τον σιτευτό μόσχο σκότωσε τα παιδιά της. Η προηγούμενη δικάσιμος αναίρεσε αυτό τον ισχυρισμό και αποδείχθηκε οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή, τη θαύμαζε, την εκτιμούσε κι αναγνώριζε τι είχε κάνει για τα παιδιά τους» είπε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.