Lifestyle

Μπρους Γουίλις: «Τίποτα δεν μπορεί να με ρίξει» – Τι έλεγε στο κοινό του το 2018

Μπρους Γουίλις: «Τίποτα δεν μπορεί να με ρίξει» – Τι έλεγε στο κοινό του το 2018

Πηγή Φωτογραφίας: The Indian Express

Η εν λόγω πάθηση επηρεάζει τους λοβούς του εγκεφάλου, που βρίσκονται πίσω ακριβώς από το μέτωπο.

O Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD), όπως αποκάλυψε σε δημοσίευσή της η μία από τις κόρες του, Ράμερ. Ο ηθοποιός πριν από περίπου έναν χρόνο είχε διαγνωστεί με αφασία, πράγμα που τον οδήγησε να αποσυρθεί από την υποκριτική.

Στην ανακοίνωση που έκανε η κόρη του, αναφέρει πως η κατάσταση του πατέρα της έχει επιβαρυνθεί, όμως το γεγονός ότι έχουν επιτέλους στα χέρια τους μια ξεκάθαρη διάγνωση τους χαροποιεί, καθώς πλέον γνωρίζουν με τι είναι αντιμέτωποι.

«Θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, καθώς τώρα έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει. Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση αφασίας του την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του Μπρους έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει. Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση», αναφέρει μεταξύ άλλων, στη δημοσίευσή της η Ράμερ Γουίλις.

Η εν λόγω πάθηση επηρεάζει τους λοβούς του εγκεφάλου, που βρίσκονται πίσω ακριβώς από το μέτωπο. Αυτοί ευθύνονται για τη συμπεριφορά, τα συναισθήματα, τη δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων και τον προγραμματισμό.

Το άτομο που πάσχει από αυτή την ασθένεια, εμφανίζει αλλαγές στην προσωπικότητά του, εμμονική συμπεριφορά, αλλά και δυσκολίες στην ομιλία.

Μετά την αποκάλυψη της Ράμερ Γουίλις, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ομιλία του Μπρους Γουίλις το 2018, στο Comedy Central, κατά την οποία δήλωσε πως είναι «ανίκητος».

Θέλοντας να εμψυχώσουν τον σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και την οικογένειά του, η οποία ζει δύσκολες στιγμές, οι θαυμαστές του δημοσιεύουν το βίντεο στο Twitter ξανά και ξανά, ως μια υπενθύμιση πως «τίποτα δεν ρίχνει τον Μπρους Γουίλις».

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο ηθοποιός ανεβαίνει στη σκηνή και εμπνευσμένος από τους ρόλους που έχει υποδυθεί μέχρι στιγμής, αστειεύεται πως «μπορεί να νικήσει κάθε είδους απειλή, άπό τρομοκράτες και δικηγόρους διαζυγίων έως και την απώλεια μαλλιών».

«Τίποτα δεν μπορεί να με ρίξει κάτω. Έχω δεχτεί επίθεση από τρομοκράτες, αστεροειδείς, κριτικούς κινηματογράφου, κριτικούς μουσικής, δικηγόρους διαζυγίων, ανδρική φαλάκρα και τίποτα από αυτά δεν με σταμάτησε, γιατί είμαι ακόμα ο γα****** Μπρους Γουίλις», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο ηθοποιός.

Η ομιλία του «κέρδισε» το κοινό του, το οποίο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, με τον Μπρους Γουίλις να φεύγει από τη σκηνή με μία ελαφριά υπόκλιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments