Lifestyle

Μπέσσυ Μάλφα: Ήθελα 10 χρόνια για το πτυχίο, πως μπορεί αυτό να ισοδυναμεί με απολυτήριο Λυκείου; [vid]

Μπέσσυ Μάλφα: Ήθελα 10 χρόνια για το πτυχίο, πως μπορεί αυτό να ισοδυναμεί με απολυτήριο Λυκείου; [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μπέσσυ Μάλφα: «Δεν ήταν το πιο ευχάριστο που μου συνέβη όταν τα παιδιά μου είπαν πως θα ασχοληθούν με την καλλιτεχνία»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Μπέσσυ Μάλφα. Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, αλλά και το προεδρικό διάταγμα για τους ηθοποιούς.

View this post on Instagram

A post shared by Μπέσσυ Μάλφα (@bessy.malfa)

«Δεν ήταν το πιο ευχάριστο που μου συνέβη όταν τα παιδιά μου είπαν πως θα ασχοληθούν με την καλλιτεχνία. Έχει ανασφάλεια αυτό το επάγγελμα. Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά, θέλει να σπουδάσει αστροφυσική. Το όνομά μου είναι Παναγιώτα Βασιλόπουλου. Επειδή σπούδαζα στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης και δεν επιτρεπόταν να δουλεύω, αλλά ήδη δούλευα ως χορεύτρια, χρησιμοποίησα το όνομα της μητέρας μου», είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

Η Μπέσσυ Μάλφα είπε στη συνέχεια: «Δεν δέχομαι αυτό που συμβαίνει τώρα με το Προεδρικό Διάταγμα. Εμείς εκπαιδευόμαστε από 6 χρονών. Ήθελα δέκα χρόνια για το πτυχίο, πως μπορεί αυτό να ισοδυναμεί με απολυτήριο Λυκείου; Δεν μπορώ να πιστέψω πως στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και το θέατρο συμβαίνει αυτό».

Για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, η Μπέσσυ Μάλφα είπε: «Θυμάμαι το πρώτο ραντεβού με τον Γεράσιμο. Περπατούσα στο δρόμο, πήγαινα να πάρω λεωφορείο και τελικά ήπιαμε καφέ μαζί. Ήταν πολύ τιμητικό, τον είχα δει στις ταινίες του Αγγελόπουλου. Μικρές διαφωνίες έχουν υπάρξει στη σχέση μας, είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Μπορεί αρχικά να φαίνεται πιο εσωστρεφής ο Γεράσιμος, αλλά αντιδρά σε κάποιες καταστάσεις με οποίο κόστος. Εγώ θα το σκεφτώ».

Κλείνοντας, η Μπέσσυ Μάλφα ανέφερε: «Οι άλλοι νομίζουν πως επειδή είμαι ευχάριστος τύπος και χαρούμενη, ανοιχτή και φωτεινή, μπορούν να παραβιάσουν τα όρια μου. Όχι, έχω όρια. Συνήθως εγώ λέω του Γεράσιμου στις δουλειές “αυτό καντο” και εκείνος μου λέει “όχι, μην το κάνεις”. Φοβάμαι το χρόνο όπως όλοι οι άνθρωποι, αλλά σε κάθε ηλικία ανακαλύπτεις καινούργιες χαρές. Το κίνητρό μου είναι η ίδια η ζωή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments