Διεθνή

Ρωσικό Intranet αναγγέλλει ο Πούτιν

Ρωσικό Intranet αναγγέλλει ο Πούτιν
Προς την δημιουργία ενός εθνικού διαδικτυακού χώρου προσανατολίζεται ο Βλαδίμηρος Πούτιν με βάση όσα υποστήριξε στην κεντρική ομιλία του και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν δημόσια μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας.

Προς την δημιουργία ενός εθνικού διαδικτυακού χώρου προσανατολίζεται ο Βλαδίμηρος Πούτιν με βάση όσα υποστήριξε στην κεντρική ομιλία του και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν δημόσια μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας. Ο λόγος που ωθεί τον Β. Πούτιν στην απόφαση αυτή είναι ο πνευματικός εκφυλισμός και η χαλάρωση των ηθών που βασιλεύουν πλέον στον δυτικό κόσμο.

Τα Ρωσόπουλα πρέπει να προστατευθούν, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, από την – κατά τη γνώμη του – ηθικά και πνευματικά καταβαραθρωμένη Δύση, η οποία στοχεύει να εξάγει τα ηθικά ελλείμματά της και την πνευματική της ένδεια στο εξωτερικό και ιδιαίτερα, στη Ρωσία.

Για τον λόγο αυτό μεταδίδεται ότι ο Β. Πούτιν, μετά την αποκατάσταση του σχολικού μαθήματος της Πατριδογνωσίας, θα δημιουργήσει Intranet αντί του Internet, κατά τον ίδιο τρόπο με την Κούβα. Οι νέοι και οι νέες, οι έφηβοι και οι έφηβες, θα έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτό το εθνικό – ρωσικό διαδίκτυο.

«Κοιτάξτε τους Δυτικούς τι κάνουν με τους δικούς τους λαούς: η καταστροφή της οικογένειας, η πολιτιστική και εθνική ταυτότητα, η διαστροφή και ο εκφοβισμός των παιδιών, μέχρι την παιδεραστία, κηρύσσονται κανόνας της ζωής τους και οι ιερείς αναγκάζονται να ευλογούν τους γάμους ομοφύλων. Ο Θεός να τους έχει καλά, ας κάνουν ό,τι θέλουν, αυτό κάνουν», δήλωσε ο Πούτιν,.

«Οι ενήλικες έχουν το δικαίωμα να ζουν όπως θέλουν. Πάντα το αντιμετωπίζαμε έτσι στη Ρωσία. Κανείς δεν παρεμβαίνει στην ιδιωτική ζωή και εμείς Αλλά θέλω να τους πω: κοιτάξτε τις Αγίες Γραφές, τα κύρια βιβλία όλων των άλλων παγκόσμιων θρησκειών, όλα λέγονται εκεί, συμπεριλαμβανομένου ότι η οικογένεια είναι η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας. αυτά τα ιερά κείμενα αμφισβητούνται τώρα».

Ως παράδειγμα, ο πρόεδρος ανέφερε την πρόθεση της Εκκλησίας της Αγγλίας να εξετάσει την ιδέα ενός θεού ουδέτερου ως προς το φύλο. «Δεν ξέρουν τι κάνουν!» συμπλήρωσε ο Πούτιν.

Το Intranet Ρωσίας θεωρείται λοιπόν ως μια λύση απέναντι στην – κατά τον Πούτιν – διάβρωση της πατριωτικής συνείδηση, την αποδόμηση του οικογενειακού θεσμού, καθώς και την εκτεταμένη παιδοφιλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments