Lifestyle

Survivor: Ο Μάριος κέρδισε και η Ελευθερία έτρεξε να τον αγκαλιάσει [vid]

Survivor: Ο Μάριος κέρδισε και η Ελευθερία έτρεξε να τον αγκαλιάσει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: iEidiseis

Ο Μάριος έκανε το 9-7 για τους Διάσημους.

Η Μελίνα Μεταξά είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο, καθώς στο αγώνισμα για την 2η ασυλία οι Κόκκινοι νίκησαν τους Μπλε με 10-7.

Η 7η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπήκε με τους Μπλε να κερδίζουν την 1η ασυλία και να στέλνουν τους Κόκκινους στην κάλπη για να βγάλουν στον τάκο για 4η φορά τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος αντέδρασε με την απόφαση της ομάδας του με το να βγάλει την μπαντάνα από το χέρι του και την επόμενη να εκφράζει τη στενοχώρια του που οι συμπαίκτες του συνεχίζουν να τον… ρίχνουν στην πυρά.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Ωστόσο η ψηφοφορία πέρασε σε 2η μοίρα με τον επικό τσακωμό της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη να κλέβει την παράσταση.

Ο Κύπριος παίκτης της κόκκινης ομάδας μετά την είσοδο της τραγουδίστριας και πρώην συντρόφου του και της επίθεσης που δέχθηκε επειδή επέλεξε να… δώσει την καρδιά του στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών μεταξύ των οποίων και οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Αφροδίτη Σκαφίδα. Οι δυο παίκτριες των Διάσημων σχολίαζαν την ψήφο που πήρε ο συμπαίκτης τους στο συμβούλιο του νησιού, με την Ευρυδίκη να αποκαλύπτει τον λόγο που τον ψήφισε.

«Εγώ τον ψήφισα (σ.σ. τον Μάριο) παιδιά και να σου πω γιατί; Γιατί είχα όλη την νύχτα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου κι όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα και γιατί είναι δικά τους θέματα τι θα κάνουν, δεν με αφορούν. Όταν ζητήθηκε η άποψή μου τοποθετήθηκα, αλλά όταν έρχεσαι και βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο να υποφέρει και δεν είναι θέμα αντρίκιο, είναι θέμα ανθρώπινο. Δεν παίρνεις το μαχαίρι στην πληγή, που πονά εκείνη την ώρα η Ελευθερία κι η κάθε Ελευθερία και το κάνεις έτσι; Κάνεις λίγο κάλμα, ζητάς και μια συγγνώμη και τέλος. Γιατί το φτάνεις στα άκρα, να γίνει όλη αυτή η βόμβα και μετά να ζητήσει… να πει απολογούμαι» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.Τις εξελίξεις ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και στην Ελευθερία Ελευθερίου συζήτησαν και οι παίκτες των μπλε, οι οποίοι πείραζαν τον Τάκη Καραγκούνια ότι του αρέσει η τραγουδίστρια με τον μισθοφόρο να… τσιμπάει.

«Ο Μάριος το έπαιζε διπλό ταμπλό. Η Ελευθερία τα είχε με τον Μάριο, έτσι είπανε. Είχανε κάτι για δύο μήνες και μπήκε μέσα η Ελευθερίου και του είπε: Τι γίνεται εδώ αγάπη μου; Άλλα μου έταζες και παπ, του έριξε μία» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Έχει πολλή ίντριγκα η ιστορία, μου αρέσει. Βέβαια κι εγώ έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση πριν από χρόνια πριν πολλά χρόνια, εν αγνοία μου. Γινόντουσαν πολλά έξω που εγώ δεν τα ήξερα καν, οπότε μπορώ να καταλάβω την ψυχολογική κατάσταση του Πρίαμου, αυτή τη στιγμή» » πρόσθεσε ο Βασάλος.

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο ήταν αναπόφευκτο να μιλήσουμε για το προσωπικό μου θέμα με τον Μάριο. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Είναι πάρα πολλή η πληροφορία και πάρα πολλά τα γεγονότα. Πολύς θυμός και πάρα πολλά μαζεμένα. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ. Δεν αφορά το Survivor, αλλά εμένα και τον Μάριο. Δεν ήρθα για να σταυρώσω κανέναν άνθρωπο, απλά έγιναν τα πράγματα κι έγινε μια αποκάλυψη μέσα από το παιχνίδι. Οπότε βρέθηκε κι αυτή η ομάδα κι αυτοί οι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα να το έχουν υποστεί και να πρέπει σε μία ημέρα να διαχειριστούν όλες αυτές τις πληροφορίες.

Θέλουμε κι εγώ κι ο Μάριος τον χρόνο μας να μιλήσουμε και να πούμε πάρα πολλά. Ήδη έχουμε μιλήσει κι έχουμε πάρα πολλά ακόμα να πούμε. Όλο αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο» εξομολογήθηκε η Κύπρια τραγουδίστρια.

Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε τότε τον λόγο και ρώτησε τον Κώστα Παπαδόπουλο ποιος τον αποκάλεσε χαζό, με τον παίκτη να απαντά πως το είπε ο Στάθης. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στον Στάθη Σχίζα, ο οποίος είπε: «Εγώ νομίζω το να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε είναι συμβουλή, δεν είναι προσβολή. Τώρα εάν εσύ Κώστα μου το αντιλαμβάνεσαι σαν προσβολή, σημαίνει ότι δεν ξέρεις την έννοια της συγκεκριμένης παροιμίας. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ για σένα ξέρεις, γιατί βλέπω τον υπερβολικό σου ζήλο να παραμείνεις στο παιχνίδι με όποιον τρόπο, κι ας είναι να πεινάει η ομάδα, και ας είναι να έχουμε πρόβλημα στην ομάδα, πραγματικά ανοίγεις το στόμα σου και στο λέω με αγάπη και εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα».

Ο Κώστας απάντησε πως εκείνος έβρασε φαγητό για όλους τους παίκτες στην καλύβα με τον Στάθη Σχίζα να του λέει «Κώστα μου δεν έχουμε έρθει στο MasterChef όμως, είμαστε στο Survivor».Η Μαριαλένα μπορεί να έκανε «μούτρα» στον Σάκη που βοήθησε την Ελευθερία, όμως η τραγουδίστρια ήταν χαρούμενη τόσο για τη νίκη της, όσο και για την ομάδα της που πήρε την ασυλία. Ο Γιώργος Λιανός στάθηκε στο κοουτσάρισμα που είχε η «Τελεφερίκ» όχι όμως του Σάκη, αλλά του Μάριου με την ίδια να απαντάει πως χθες η ένταση που υπήρξε τους επηρέασε και τους αποπροσανατόλισε ενώ σήμερα ήταν συγκεντρωμένοι. «Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, δεν θα υπάρξει κάτι που θα επηρεάσει την ομάδα», είπε η Ελευθερία και έδειξε πως μεταξύ τους υπάρχει πλέον… ανακωχή.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star έδωσε το λόγο και στην Ελευθερία Ελευθερίου για να πει πως της φαίνεται η επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο και όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα πήγε και στον Μάριο με τον Λιανό να αφήνει ένα… επικό υπονοούμενο.

«Οι στόχοι είναι πολύ σημαντικοί στο Survivor. Η φάση είναι τελικός στόχος και θυμάμαι την γυναίκα του Στέλιου, την Όλγα, η οποία έκανε προπόνηση με βελάκια στην φωτογραφία του, επειδή την έχει αφήσει και τρέχει μόνη της τα παιδιά. Εσύ έκανες παρόμοια προπόνηση με άλλη φωτογραφία;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός με νόημα.

«Δεν έχω κάνει με φωτογραφία, αλλά τις αδυναμίες μου τις έχω κοιτάξει. Έχω κάνει στόχους χωρίς βελάκια. Θα μπορούσα να έβαζα μια φωτογραφία και να πετούσα βελάκια, αλλά όχι πετούσα άλλα πράγματα» απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου με γέλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments