Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επισκέψεις από Σέλτικ και Ρέιντζερς για τον Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Επισκέψεις από Σέλτικ και Ρέιντζερς για τον Κουρμπέλη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Το διπλό check in των κορυφαίων ομάδων της Σκωτίας στο ντέρμπι των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.

Μπορεί οι δύο κορυφαίες ομάδες της Σκωτίας να έφαγαν…πόρτα από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο στην Σέλτικ και στη Ρέιντζερς επιστρέφουν στην Ελλάδα αλλά για διαφορετικό παίκτη!

Την ώραπου ο «Μπούχα» συνεχίζει την καριέρα του στη γειτονική Τουρκία  φορώντας τη φανέλα της Κόνιασπορ, τα δύο σκωτσέζικα μεγάλα κλαμπ έχουν βάλει ως στόχο έναν άλλον Έλληνα μέσο που φοράει τα πράσινα και ακούει στο όνομα Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Σκοτσέζων που σχεδιάζουν μάλιστα – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA –  να στείλουν κι δικό τους άνθρωπο στο Φάληρο το βράδυ του Σαββάτου (25/2) για το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.

Οι άνθρωποι των Σέλτικ και Ρέιντζερς γνωρίζουν ασφαλώς πως το συμβόλαιο του Κουρμπέλη με το «τριφύλλι» λήγει το προσεχές καλοκαίρι και πως υπάρχουν συζητήσεις αυτή την περίοδο (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μάλιστα είναι και σε προχωρημένο στάδιο) για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Όλα αυτά πάντως δεν φαίνεται να αποθαρρύνουν τους δύο συλλόγους από το να ενδιαφέρονται για τον έμπειρο κάπτεν του Παναθηναϊκού, όπως μαρτυράνε το τάιμινγκ που διανύουμε και την επερχόμενη επίσκεψη στο «Καραϊσκάκη» για λογαριασμό του. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments