Lifestyle

Λούις Καπάλντι: Εμφανίζει έξαρση Σύνδρομου Τουρέτ και οι fans ολοκληρώνουν το τραγούδι του [vid]

Λούις Καπάλντι: Εμφανίζει έξαρση Σύνδρομου Τουρέτ και οι fans ολοκληρώνουν το τραγούδι του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Page Six

Το video που έγινε viral στο Tik-Tok από την εμφάνισή του στη Φρανκφούρτη, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ένα video έγινε viral στο Tik-Tok από την περιοδεία του Λούις Καπάλντι και συγκεκριμένα από την εμφάνισή του στη Φρανκφούρτη. Ο καλλιτέχνης έχει μιλήσει ανοιχτά για το Σύνδρομο Τουρέτ το οποίο του προκαλεί ορισμένα «τικ» σε στιγμές έντονου στρες, κούρασης και άγχους.

View this post on Instagram

A post shared by Bovary (@bovarygr)

Σε αυτό το σημείο, ο Λούις Καπάλντι φαίνεται πως παθαίνει κρίση και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους έντονους σπασμούς του. Τότε, το φανατικό του κοινό λαμβάνει δράση και σε μια υπέροχη κίνηση συμπαράστασης οι φωνές τους ενώνονται αρμονικά και «τελειώνουν» αυτό που ξεκίνησε ο καλλιτέχνης.

Ο Λούις Καπάλντι για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Έρχεται τον Σεπτέμβριο στο TerraVibe

Ο ταλαντούχος Σκωτσέζος τραγουδοποιός Λούις Καπάλντι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία εμφάνιση στις 16 Σεπτεμβρίου, στο TerraVibe.

Είναι μία από τις λίγες φορές που έχουμε την τύχη να μας επισκεφτεί ένας καλλιτέχνης στο απόγειο της διεθνούς καριέρας του και μάλιστα την στιγμή που οι συναυλίες-σταθμοί της φετινής παγκόσμιας περιοδείας του έγιναν sold οut σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Γνωστός για τις έξυπνες και χιουμοριστικές ατάκες του, ο ίδιος δήλωσε για την ταχύτητα με την οποία «εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια της περιοδείας του αλλά και για την παράκληση του κοινού για επιπλέον ημερομηνίες: «Μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σας δω όλους, αλλά είμαι απλώς ένας μικρός παχουλός άνθρωπος που πρέπει να προσπαθήσει να δει όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς σε ολόκληρο τον κόσμο».

Τα ρεκόρ που έχει καταρρίψει ατελείωτα: είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που η arena-tour του έγινε sold out μέσα σε δευτερόλεπτα, πριν καν κυκλοφορήσει το καινούργιο του άλμπουμ, Broken by Desire to Be Heavenly Sent.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του, Divinely Uninspired to a Hellish Extent έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όχι μόνο τη χρονιά που κυκλοφόρησε το 2019 αλλά και την επόμενη, το 2020. Έμεινε για 77 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 του UK Album Chart και 5 τραγούδια από το άλμπουμ βρέθηκαν συνεχόμενα στο top 10 UK singles ενώ τα 2 από αυτά στο θέση No 1 (Someone You Loved, Before You Go).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments