Lifestyle

Madonna: Πέθανε ο μεγαλύτερος αδελφός της τραγουδίστριας

Madonna: Πέθανε ο μεγαλύτερος αδελφός της τραγουδίστριας

Πηγή Φωτογραφίας: taxydromos.gr/Αρχείου

Ο μεγαλύτερος αδελφός της Madonna, Anthony Ciccone, πέθανε σε ηλικία 66 ετών

Ο μεγαλύτερος αδελφός της Madonna, Anthony Ciccone, πέθανε σε ηλικία 66 ετών. Ο αδελφός της τραγουδίστριας, ζούσε στους δρόμους του Μίσιγκαν για πολλά χρόνια ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αλκοολισμό, όπως έγραψε η Daily Mail.

Σε δήλωσή του, ο Joe Henry, ο οποίος είναι σύζυγος της αδελφής της Madonna, της Melanie Ciccone, έγραψε: «Ο κουνιάδος μου, Anthony Gerard Ciccone, εγκατέλειψε τα επίγεια χθες το βράδυ. Τον ξέρω από τα 15 μου, από την άνοιξη της ζωής μας στο Μίσιγκαν. Έχουν περάσει περάσει τόσα χρόνια».

«Ο Αντώνης ήταν ένας περίπλοκος χαρακτήρας κι ένας θεός ξέρει πόσο. Μπλέξαμε κάποιες φορές, όπως κάνουν τα αληθινά αδέρφια. Αλλά τον αγαπούσα και τον καταλάβαινα καλύτερα από ό,τι μερικές φορές ήμουν πρόθυμος να το αφήσω να περάσει», πρόσθεσε.

Η «Page Six» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Madonna για σχόλιο, αλλά δεν πήρε απάντηση. Η Madonna, είναι ένα από τα οκτώ παιδιά της οικογένειας, που μεγάλωσαν  στο Μίσιγκαν. Ο Άντονι φέρεται να ήταν άστεγος για αρκετά χρόνια. Κάποια στιγμή φέρεται ότι ζούσε κάτω από μια γέφυρα στο Μίσιγκαν, έγραψε η «Six Page» σύμφωνα με το enikos.gr

Τον Δεκέμβριο του 2017, η Daily Mail ανέφερε ότι ο Άντονι είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα σε μια εγκατάσταση αποκατάστασης και αργότερα επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του στο σπίτι. Τα αδέρφια είχαν μια δύσκολη σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Πριν από χρόνια, ο Anthony μίλησε εναντίον της Madonna, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειάς του, κατηγορώντας τους ότι δεν νοιάζονται για εκείνον.

«Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους – ένα μη άτομο. Είμαι μια ντροπή. Αν πάγωνα μέχρι θανάτου, η οικογένειά μου πιθανότατα δεν θα το γνώριζε επί έξι μήνες, ή δεν θα ενδιαφερόταν για αυτό», είπε το 2011, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος αν πέθαινα από υποθερμία, τότε δεν θα έπρεπε να ανησυχεί πια για μένα και το ενδεχόμενο να πεθάνω. Είναι μεγάλος και υποφέρει από κατάθλιψη», είχε πει τότε. Για την σχέση του με την αδερφή του είχε δηλώσει ότι  αυτός και η τραγουδίστρια της «δεν αγάπησαν ποτέ ο ένας τον άλλον».

«Δεν την αγάπησα ποτέ από την αρχή, ποτέ δεν με αγάπησε. Δεν αγαπήσαμε ποτέ ο ένας τον άλλον», είχε πει τότε στην Daily Mail.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments