Αθλητισμός

Μπλέιζερς – Ρόκετς 131-114:Ασύλληπτος Λίλαρντ 71 πόντων για τη νίκη

Μπλέιζερς – Ρόκετς 131-114:Ασύλληπτος Λίλαρντ 71 πόντων για τη νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν μυθικός, σημείωσε 71 πόντους απέναντι στους Ρόκετς και αυτό αρκούσε για τους Μπλέιζερς και την επικράτηση με 131-114.

Το Χιούστον σίγουρα είχε πρόβλημα και αυτό λεγόταν Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο σούπερ σταρ του Πόρτλαντ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του, «σφυροκοπούσε» το καλάθι τους για 39 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ και η νίκη των Μπλέιζερς επί των Ρόκετς (131-114) έγινε πιο εύκολη υπόθεση.

Ουσιαστικά το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι πιο κλειστό για τους φιλοξενούμενους αν στο δεύτερο δωδεκάλεπτο δεν είχε «γραφτεί» το επιμέρους 41-27. Και κρατώντας το «41», τόσοι ήταν και οι πόντοι που είχε σκοράρει ο Λίλαρντ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τον πίνακα να… λέει 73-58. Οι Μπλέιζερς έπρεπε απλώς να κρατήσουν την απόστασή τους μέχρι και το τέλος κάτι που έκαναν φτάνοντας στο “W” το οποίο συνοδεύτηκε με ένα σωρό από ρεκόρ για τον Λίλαρντ.
O Dame σημείωσε ρεκόρ καριέρας μπαίνοντας δίπλα στους Τσάμπερλεϊν και Κόμπι Μπράιαντ ως ο παίκτης που έχει πέντε ή περισσότερες εμφανίσεις με 60+ πόντους. Είχε 71 με 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 22/38 εντός πεδιάς, εκ των οποίων τα 13/22 τρίποντα! Επόμενος στη λίστα των σκόρερ ήταν ο Γκραντ με 13 και ο Λιτλ με 11 και 9 ριμπάουντ.

Στην πλευρά των Ρόκετς, οι επτά παίκτες που ολοκλήρωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων δεν φάνηκαν αρκετοί μπροστά στον…μονόλογο. Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε με τους 17 πόντους από Τέιτ και Σενγκούν (10ριμπ.) για να συμπληρώσουν οι υπόλοιποι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments