Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Στην ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν σκεπτικό της απόφασης για να εξετάσουν αν θα πάνε στο CAS

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Στην ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν σκεπτικό της απόφασης για να εξετάσουν αν θα πάνε στο CAS

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρίσκονται στην αναμονή για να μάθουν το σκεπτικό της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων και ύστερα να εξετάσουν το ενδεχόμενο του CAS.

Στην ΑΕΚ επικρατεί δυσαρέσκεια με την εξέλιξη της υπόθεσης των δοκαριών αφού και η έφεση που έγινε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, απορρίφθηκε.

Οι άνθρωποι της Ένωσης δε θα προσφύγουν ακόμη στο CAS, καθώς έχουν κάνει επίσημο αίτημα να τους δοθεί το σκεπτικό της Εφέσεων έτσι ώστε ν’ αποφασίσουν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους. Αν το σκεπτικό ικανοποιεί την ΠΑΕ ΑΕΚ, τότε θα έχουμε σέντρα κανονικά και σύντομα. Στην αντίθετη περίπτωση το θέμα θα πάει στο CAS και η ιστορία των ”δοκαριών” θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Υπάρχει η εκδοχή να μην παρθεί άμεσα απόφαση προσφυγής στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Σίγουρα όχι μέσα στην ημέρα με δεδομένο ότι το χρονικό περιθώριο που τους δίνεται είναι τριών εβδομάδων.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δημοσίευσαν και μία σύντομη ανακοίνωση:

Σε μια μέρα θρήνου για την πατρίδα μας, σε μια μέρα εθνικού πένθους, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Μια λέξη μόνο: Ντροπή!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments