Αθλητισμός

Νετς – Μπακς 104-118

Νετς – Μπακς 104-118

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Δεν σταματούν πουθενά οι Μπακς, που επικράτησαν εύκολα των Νετς στο Μπρούκλιν (118-104) για να φτάσουν τις 15 σερί νίκες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε και διέλυσε τον ανταγωνισμό με 33/15/4.

Σε καταπληκτική φόρμα οι Μπακς, πέρασαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/3) και από το Μπρούκλιν (118-104) για να φτάσουν τις 15 σερί νίκες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει και να κάνει πράγματα και θαύματα για την καλύτερη ομάδα του NBA.

Το Μιλγουόκι, αήττητο από τις 23 Ιανουαρίου, δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο όμως ήταν μια άλλη ομάδα, με τον Greek Freak να ξεχνάει τους τρεις τραυματισμούς σε τρία διαφορετικά σημεία του κορμιού του σε τρεις σερί αγώνες και να κυριαρχεί σε άμυνα κι επίθεση, στο σκοράρισμα και στο ριμπάουντ. Στο 44-17 ανέβηκαν τα Ελάφια (26-5 εντός και 18-12 εκτός έδρας), που έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη Λίγκα και συνεχίζουν με στόχο το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Τζρου Χόλιντεϊ, Μπρουκ Λόπεζ, Τζεβόν Κάρτερ και Κρις Μίντλετον υποστήριξαν καταπληκτικά τον Αντετοκούνμπο, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να έχει full roster και να ελπίζει ότι στα τελευταία 21 παιχνίδια της κανονικής περιόδου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαχείριση που θέλει, χωρίς άλλους τραυματισμούς.
Στο 34-27 έπεσαν οι Νετς (18-12 εντός και 16-15 εκτός έδρας), που πάλεψαν όσο μπορούσαν, είχαν σε απίθανη βραδιά τον Μάικαλ Μπρίτζες, πήραν πολλά από τους Σπένσερ Ντίνγουιντι – Καμ Τζόνσον, όχι όμως και από τον Νικ Κλάξτον που ήταν απίθανος στο πρώτο μισό, αλλά χάθηκε στο δεύτερο της αναμέτρησης. Το Μπρούκλιν παραμένει σε τροχιά εξάδας και απευθείας πρόκρισης στα playoffs, σίγουρα όμως θα πιεστεί από τους Χιτ που το καταδιώκουν.

Επόμενος αντίπαλος των Μιλγουόκι Μπακς οι Ορλάντο Μάτζικ, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/3) στις 03:00.

Γιάννης Αντετοκούνμπο 33 (14/25 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/6 βολές, 15 ριμπάουντ, 4 ασίστ)

Γύρισε τον αστράγαλό του απέναντι στους Σέλτικς. Χτύπησε το δεξί του χέρι απέναντι στους Μπουλς. Τραυμάτισε τον τετρακέφαλό του απέναντι στους Χιτ. Τρία προβλήματα σε τρεις σερί αγώνες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει συνηθίσει τον πόνο, δεν φρενάρει και με την επιστροφή του στη δράση μετά από έναν αγώνα, απλώς διέλυσε τον ανταγωνισμό.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 34-22, 62-52, 85-91, 104-118

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments