Lifestyle

Ed Sheeran: «Η γυναίκα μου είναι έγκυος με όγκο» – Η μάχη του με του με την κατάθλιψη

Ed Sheeran: «Η γυναίκα μου είναι έγκυος με όγκο» – Η μάχη του με του με την κατάθλιψη

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE

Ο Ed Sheeran ανακοίνωσε το έκτο στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο «Subtract».

Ο Ed Sheeran αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Cherry Seaborn, διαγνώστηκε με όγκο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της τον περασμένο χρόνο και ούσα έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από τον Ιανουάριο του 2019 και έγιναν γονείς τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν γεννήθηκε η κόρη τους. Η 30χρονη δεν είχε δρόμο για θεραπεία μέχρι και τη γέννα, ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς ωστόσο να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της συζύγου του.

View this post on Instagram

A post shared by Cherry Seaborn (@cherry.seaborn)

«Μια σειρά γεγονότων άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο που έβλεπα τη μουσική και την τέχνη… Μέσα σε ένα μήνα, η έγκυος σύζυγός μου ενημερώθηκε ότι είχε όγκο, χωρίς οδό για θεραπεία παρά μόνο μετά τον τοκετό. Ο καλύτερός μου φίλος, αδερφός μου, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητά μου και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός», δήλωσε ο Ed Sheeran.

Ο Ed Sheeran πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του ότι «αντιμέτωπος με τον φόβο, την κατάθλιψη και το άγχος» εκείνη την περίοδο και τόνισε ότι αισθανόταν να πνίγεται. «Ένιωθα σαν να πνιγόμουν, κοιτούσα ψηλά αλλά δεν μπορούσα να βρω αέρα».

«Αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις βαθύτερες πιο σκοτεινές μου σκέψεις», σημείωσε ο Ed Sheeran με αφορμή τα νέα τραγούδια του. «Ως καλλιτέχνης δεν ένιωθα ότι θα μπορούσα να δώσω αξιόπιστα ένα σύνολο έργων στον κόσμο που δεν αντιπροσώπευε με ακρίβεια πού βρίσκομαι και πώς πρέπει να εκφραστώ σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Αυτό το άλμπουμ ανοίγει την ψυχή μου. Για πρώτη φορά, δεν προσπαθώ να δημιουργήσω ένα άλμπουμ που θα αρέσει στους ανθρώπους, απλώς βγάζω κάτι που είναι ειλικρινές και αληθινό στο σημείο που βρίσκομαι στην ενήλικη ζωή μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments