Αθλητισμός

Λάσο: «Τώρα που έχω χρόνο παρακολουθώ Basket League μεταξύ άλλων»

Λάσο: «Τώρα που έχω χρόνο παρακολουθώ Basket League μεταξύ άλλων»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δεν αποκάλυψε τίποτα για το μέλλον του ο Πάμπλο Λάσο σε δηλώσεις που έκανε αλλά αποκάλυψε πως παρακολουθεί παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πάμπλο Λάσο έχει παραδεχτεί το τελευταίο διάστημα πως θέλει να επιστρέψει στους πάγκους, με το όνομά του να έχει συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό για το καλοκαίρι. Ο Ισπανός πρώην προπονητής της Ρεάλ μίλησε σε μπασκετική εκπομπή της χώρας του, αποφεύγοντας με τέχνη να απαντήσει για οποιοδήποτε σενάριο που αφορά το μέλλον του.

«Τα ιταλικά μου είναι τέλεια αλλά δεν ξέρω, παρά τον σεβασμό που τρέφω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως τις δύο ομάδες τις τρέχουν δύο σπουδαίοι προπονητές» ήταν τα λόγια του για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Αρμάνι ή της Βίρτους, ενώ δεν έκρυψε ότι παρακολουθεί αρκετά πρωταθλήματα, όπως και την Basket League.

«Βλέπω αρκετές λίγκες, όπως την ιταλική, τη γερμανική και την ελληνική. Μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο να βλέπω τέτοια ματς. Γίνεσαι προπονητής με τις δικές σου ιδέες και τη δική σου φιλοσοφία, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσαρμοστείς» αναφέρει, ενώ παραδέχτηκε πως η δουλειά του προπονητή είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική.

«Οι προπονητές λέμε πάντα ότι θέλουμε χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι, αλλά αν δεν κερδίζεις, δεν έχεις χρόνο. Οι νίκες σε βοηθούν, σου δίνουν αυτοπεποίθηση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments