Αθλητισμός

Ολυμπιακός-ΠΑΟ για χαφ 4 εκατομμυρίων – Πουλάει ακριβά ο Φινλανδός – Ανσαριφάρντ για μεγάλη ομάδα!

Ολυμπιακός-ΠΑΟ για χαφ 4 εκατομμυρίων – Πουλάει ακριβά ο Φινλανδός – Ανσαριφάρντ για μεγάλη ομάδα!

Πηγή Φωτογραφίας: PAFOS FC

Το 10αρι που ξεχωρίζει και η απόφασή του να αλλάξει ομάδα. Ποιος είναι ο παίκτης που έχουν στη λίστα τους οι δύο ομάδες, οι υπερβολικές απαιτήσεις της ομάδας του μέχρι πρότινος, αλλά και το μέλλον του Ιρανού επιθετικού, που θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ενδιαφέρον για παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα φαίνεται ότι υπάρχει, ξανά, στις μεγάλες ελληνικές ομάδες, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το sportdog από τη Μεγαλόνησο.

Όνι Βαλακάρι: Ένα από τα πιο hot ονόματα, άλλωστε, τις τελευταίες σεζόν στην Κύπρο είναι ο Όνι Βαλακάρι, διεθνής Φινλανδός άσος που έχει απασχολήσει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τους ΟλυμπιακόΠαναθηναϊκό. Προφανώς δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένες ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από την Σεντ Ετιέν και την Μπορντό, αφού το όνομά του υπάρχει στα μπλοκάκια διάφορων μάνατζερ σε όλη την Ευρώπη.

 Από τη Μεγαλόνησο αναφέρουν  ότι, τυπικά, μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωσή του (πλην του ΠΑΟΚ είχε δείξει το περασμένο καλοκαίρι ενδιαφέρον και η ΑΕΚ), αν και τα δεδομένα για τον Βαλακάρι είναι πολύ συγκεκριμένα: Το συμβόλαιό του με την Πάφο ολοκληρώνεται τον Μάη του 2026 (το ανανέωσε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο), η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι κάπου στα 2 εκατ. ευρώ, αλλά η Πάφος δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει πρόταση κάτω των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Το γεγονός ότι τελευταία δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής μπορεί να δείχνει κάτι για τις προθέσεις του ίδιου (ποτέ δεν έκρυψε ότι έχει φιλοδοξία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του) ή της ομάδας του ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού…

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Τα πηγαίνει καλά στην Κύπρο με τη φανελα τη Ομόνοιας, τις προάλλες πέτυχε γκολ με την πρασινη φανέλα (το 5ο φετινό στην Κύπρο), δείχνει ότι σε καλή φόρμα και το προσεχές καλοκαίρι υπάρχει η πληροφορία ότι θα επιδιώξει να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

Με την Ομόνοια είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι για 2+1 χρόνια αλλά ίσως αυτό να μην είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά οι αποδοχές του: Πόσες ομάδες μπορούν να του δώσουν τις περίπου 400.000 ευρω που θέλει για κάθε χρόνο συμβολαίου; Ίσως ο Άρης, αλλά στη Θεσσαλονίκη λέγεται ότι ο Καρυπίδης θα κινηθεί για φορ-killer το καλοκαίρι. Και ο Καρίμ δεν είναι τέτοιος. Οι υπόλοιποι 4 τού Big 5 δεν ψάχνουν για επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Ανσαριφάρντ, άρα ο κλήρος πέφτει στον Σπανό και τον Ατρόμητο. Που μπορούσαν με αυτά τα δεδομένα να είχαν υπογράψει μαζί του από το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν το είχαν κάνει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments