Αθλητισμός

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Το ΣΕΦ θα ”βράζει” για την νίκη

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Το ΣΕΦ θα ”βράζει” για την νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Euroleague συνεχίζουν με ακάθεκτους ρυθμούς, καθώς πρόκειται για μια βδομάδα διπλών παιχνιδιών. Η ομάδα των Πειραιωτών θα βρεθεί αντιμέτωπη με Μπαρτσελόνα{7/3,21:00} και Μπάγερν{9/3,21:00} στο ΣΕΦ αντίστοιχα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας προχώρησε σε δηλώσεις εν όψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα σε ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στον παράγοντα ”κούραση”, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του θα επιδιώξουν να τον αποβάλλουν. Δήλωσε χαρακτηριστικά ”Να βγάλουμε από το μυαλό μας την κούραση και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”. Στο κλείσιμο των δηλώσεων του έκανε μια παρένθεση για το κακό πρόσωπο που παρουσίασε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο{83-62}. Ο δύσκολος αγώνας που ακολουθεί κόντρα στο ισχυρό δυναμικό που διαθέτει η Μπαρτσελόνα θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τα κανάλια NovaSportsPrime και λόγο έκανε για τις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα, αλλά κυρίως το ιδανικό πρόσωπο που θα πρέπει να παρουσιάσει μπροστά στο κοινό του που έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια. Παράλληλα και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν δίχως απουσίες, καθώς θα διαθέτουν όλα τα ”όπλα” τους για να χτυπήσουν τις αδυναμίες του αντιπάλου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:

”Το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα βαρύ τον τελευταίο καιρό. Χθες παίξαμε μέσα σε σαράντα ώρες δύο παιχνίδια, συν το παιχνίδι που ήμασταν όλο το βράδυ άυπνοι. Αυτό μοιραία επιφέρει κόπωση, όμως δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Αυτό είναι το πρόγραμμα μας, όπως όλων των ομάδων της Euroleague. Απλώς σε σχέση με την αυριανή μας αντίπαλο, εκείνοι είχαν μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω. Επίσης στο παιχνίδι του Σαββάτου ξεκούρασαν τους δύο καλύτερους παίκτες τους, Χίγκινς και Μίροτιτς έμειναν εκτός. Βέβαια, έχασαν το ματς. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο Μιλάνο, πιεστήκαμε και χθες. Δείξαμε κόπωση πνευματική και σωματική και ψυχική. Πρέπει αμέσως να διαφοροποιήσουμε την προσέγγιση μας για ένα απαιτητικό παιχνίδι αύριο, απέναντι σε μια ομάδα που όλοι ξέρετε πόσο καλή είναι. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει κάνει πέντε συνεχόμενες νίκες, παίζει πολύ καλύτερα. Η επιστροφή του Μίροτιτς έχει ανεβάσει το ταβάνι τους, ενώ και ο Χίγκινς παίζει πάρα πολύ καλά. Γενικά είναι μια ομάδα με πολύ καλή εκτέλεση αμυντικά και επιθετικά. Για εμάς θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς. Ο παράγοντας κούραση πρέπει άμεσα να βγει από το μυαλό μας και εγώ και οι παίκτες. Αύριο παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Σε αντίθετη κατάσταση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, καθώς υπέστη μια πολύ σκληρή ήττα στη Liga Endesa, από την Σαραγόσα και ο προπονητής των Καταλανών επιδιώκει με κάθε δυνατό τρόπο να αφυπνίσει την ομάδα του εν όψει του δύσκολου αγώνα με τον σταθερά πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο κόσμος των ερυθρόλευκων σαφώς θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της Ισπανικής ομάδας να φύγει από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με ένα σπουδαίο διπλό που θα δώσει ψυχολογία και κίνητρο τόσο στον Γιασικεβίτσιους, όσο και στο βαθύ δυναμικό που διαθέτει.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

”Πρέπει να απολογηθώ για αυτήν την εικόνα, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν ταιριάζει στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε μια πάρα πολύ δύσκολη συνέχεια, με πολύ απαιτητικά ματς και πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα, για να μην έχουμε πρόβλημα”, σχόλιο που βλέπει τους ”μπλαουγκράνα” ύστερα από μια σειρά καλών και νικηφόρων αποτελεσμάτων να πέφτει κατακόρυφα η απόδοση της με ξαφνικές ήττες που σίγουρα επηρεάζουν την αγωνιστική της ταυτότητα. Εξέφρασε τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι παίζει το καλύτερο μπάσκετ από κάθε άλλη ομάδα της διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments