Ελλάδα

Στάθα – σύζυγος Καραϊβάζ: «Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μου 30 χρόνια τώρα από το Γιώργο μου»

Στάθα – σύζυγος Καραϊβάζ: «Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μου 30 χρόνια τώρα από το Γιώργο μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Ελεύθερο Βήμα

Ξεσπάει η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ με νέα της ανάρτηση μέσα από στο facebook για την απραγία της κοινωνίας στο να βρεθεί ο δολοφόνος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Ξεσπάει η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ με νέα της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναφορικά με την απραγία της κοινωνίας στο να βρεθεί ο δολοφόνος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, γράφει η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ:

Καθημερινά γίνομαι συνοδοιπόρος προς τον εκχυδαϊσμό της ζωής μας. Όλα γύρω μας είναι τόσο πνιγερά βρώμικα, τόσο ψεύτικα, τόσο άσχημα κεκαλυμμένα. Έλεος ως κοινωνία, ως λαός ως έθνος.

Ας μην μιλήσω για τον Γιώργο μου όλοι είστε κοινωνοί της απόλυτης απραξίας του κράτους η της ανικανότητας τους. Τα τελευταία γεγονότα με την αλλαγή του μοιράσματος της τράπουλας και την αυτόματη ρήξη των μέχρι χθες ορκισμένων φίλων,συμμάχων,συνοδοιπόρων. Γιατί κανένα μέσο δεν λέει το λόγο ? Μαμάδες που δεν ξέρουμε τι έχουν κάνει η όχι στα παιδιά τους, στα παιδιά που οι ίδιες κουβάλησαν στο σώμα τους, τους έδωσαν ζωή και την πήραν πίσω με τον ένα η τον άλλο τρόπο είτε κάνοντας τους κακό, είτε κάνοντας τα δούλους τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανίερες ανάγκες ανθρωπόμορφων τεράτων που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μου και τι δεν έχουν ακούσει τα αυτιά μου 30 χρόνια τώρα, από το Γιώργο μου και από άλλες πηγές ενημέρωσης. Η ζωή μου τα έφερε έτσι που είδα τα πράγματα από μέσα προς τα έξω . Έχουμε φτάσει στο απώτερο σημείο σήψης πιο χαμηλά δεν πάει ας κάνουμε κάτι. Δεν βλέπετε ότι η σήψη κυριαρχεί παντού σ όλους τους τομείς. Που τα απεμπολήσαμε όλα, αξίες ηθική, λεβεντιά, αλήθεια που ? Ζούμε και επιβιώνουμε σαν να κολυμπάμε σε λύματα Λυπάμαι ,λυπάμαι για τον Γιώργο μου που χάθηκε τόσο άδικα,λυπάμαι εμένα που τον έχασα, αλλά και όλους μας που είμαστε κύτταρα αυτού του τίποτα . Αφιερωμένο σε εσένα αγάπη μου που δεν έχεις πια λαλιά για να μιλήσεις και χέρια για να γράψεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments