Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Και τώρα η σειρά σου (πάλι) Μπαρτσελόνα, με το βλέμμα στη κορυφή

Ολυμπιακός: Και τώρα η σειρά σου (πάλι) Μπαρτσελόνα, με το βλέμμα στη κορυφή

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός περιμένει τη Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports Prime) στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ, με το κλίμα να είναι ακόμη βαρύ από το δυστύχημα των Τεμπών. Οι 2 ομάδες έχουν το βλέμμα στραμμένο στη κορυφή και αναμένεται ματσάρα για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Οι ”ερυθρόλευκοι” προέρχονται από δύο παιχνίδια, κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Κολοσσό Ρόδου, που πέρασαν δύσκολα αλλά σήμερα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να μπουν με το δεξί στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, υποτάσσοντας την Μπαρτσελόνα και πιάνοντας ξανά κορυφή στο sold out ΣΕΦ.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στον πίνακα της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-8, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 18-7 με έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο ”πονοκέφαλο” με τους παίκτες του καθώς είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι για να βγάλουν αντίδραση μπροστά στον κόσμο τους που θα δώσει για ακόμη ένα ματς δυναμικό παρών στο ΣΕΦ, με το κλίμα εννοείται να είναι πολύ βαρύ λόγω δυστυχήματος στα Τέμπη.

Όσο για τους Καταλανούς, οι παίκτες του Σάρας Γιασκεβίτσους έχουν γυρίσει για τα καλά τον ”διακόπτη” και μετρούν 5 σερί νίκες στη Euroleague, με την επιστροφή του Νίκολα Μίροτιτς (από τραυματισμό) να έχει φέρει έναν διαφορετικό αέρα στην ομάδα συνολικά.

Η σημερινή αναμέτρηση πρόκειται να κρίνει πολλά στη μάχη της πρωτιάς στην Regular Season της Euroleague, ενώ να θυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν αποδράσει από το Παλάου  Μπλαουγκράνα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Μεχντί Ντιφαλά και Σάσο Πέτεκ.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής: 

7/3

21:00 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 21:00 Άλμπα – Ζαλγκίρις 21:30 Βαλένθια – Αρμάνι 21:30 Βίρτους Μπολόνια – Παρτιζάν 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 22:00 Μπάγερν – Βιλερμπάν

8/3

19:30 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 21:30 Ερυθρός Αστέρας – Εφές 22:00 ΜονακόΠαναθηναϊκός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments