Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η Μονακό περιμένει τους…δικούς της πράσινους

Παναθηναϊκός: Η Μονακό περιμένει τους…δικούς της πράσινους

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Μονακό για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη παρέα του Μάικ Τζέιμς, με τη γαλλική ομάδα να προσκαλεί τον κόσμο της με τους γνώριμους Ντουέιν Μπέικον και Πάρις Λι.

Οι Μονεγάσκοι περιμένουν το τριφύλλι (8/3, 22:00), για την 27η αγωνιστική της Euroleague με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο, καθώς η Ελληνική ομάδα έχει βγει εκτός ευρωπαϊκών στόχων εδώ και αρκετό καιρό, σε αντίθεση με τη Μονακό που δίνει τεράστια μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, με σκοπό να έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί σε ένα ιστορικό fina 4.  Να θυμίσουμε ότι πέρυσι της το στέρησε ο Ολυμπιακός σε μια εξαιρετική από άποψη θεάματος σειρά που οδηγήθηκε στα 5 παιχνίδια.

Όσο για την αναμέτρηση της Τρίτης, ανάμεσα σε Μονακό και Παναθηναϊκό, η  ομάδα του Πριγκιπάτου περιμένει 2 πρώην παίκτες της που φέτος φοράνε τα πράσινα. Ο λόγος φυσικά για τους Ντουέιν Μπέικον και Πάρις Λι, που τη περασμένη σεζόν έπαιζαν υπό τις οδηγίες του Σάσα Ομπράντοβιτς. Μάλιστα, οι 2 αθλητές είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φοβερή περσινή πορεία των Γάλλων.

Η διοίκηση της Μονακό καλεί τους φιλάθλους της μέσα από τα σόσιαλ μίντια να έρθουν στο γήπεδο και να δουν από κοντά ξανά τους δύο παλιούς παίκτες της ομάδας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι πράσινοι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια αλλά εν τέλει γνώρισαν την ήττα στο ΟΑΚΑ με σκορ 80-83.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments