Αθλητισμός

A Bola: «Άμεση η ανανέωση συμβολαίου του Βλαχοδήμου με Μπενφίκα»

A Bola: «Άμεση η ανανέωση συμβολαίου του Βλαχοδήμου με Μπενφίκα»

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Ρεπορτάζ της έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Μπενφίκα έως το καλοκαίρι του 2027, άμεσα!

Κάτοικος Λισαβόνας αναμένεται να παραμείνει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, υπογράφοντας μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα το νέο του συμβόλαιο με την Μπενφίκα, με διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027!

Τάδε έφη «A Bola», με το σημερινό (8/3) ρεπορτάζ της έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας να αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις του 28χρονου τερματοφύλακα με τους Λουζιτανούς «έτρεχαν» εδώ και καιρό, απομένοντας μόνο κάποιες τελικές λεπτομέρειες.

Ωστόσο, πλέον, δεν υπάρχει καμία απολύτως εκκρεμότητα ανάμεσα στις δύο πλευρές και έτσι ο Βλαχοδήμος θα βάλει την υπογραφή του στη νέα σύμβαση που του προσφέρει η Μπενφίκα, άμεσα…

Η ρήτρα αποχώρησης του διεθνούς Έλληνα γκολκίπερ, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, δεν πρόκειται να αλλάξει δραστικά, σε αντίθεση όμως με τις οικονομικές απολαβές του, οι οποίες θα αυξηθούν… κατά πολύ.

Με την διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας να επιβραβεύει τον Βλαχοδήμο -ο οποίος μετράει 41 συμμετοχές φέτος- για τα πέντε χρόνια του στην Μπενφίκα και τις εμφανίσεις που έχει κάνει σε αυτό το διάστημα.

Από τον Ζήκο στον Βλαχοδήμο, οι έντεκα Έλληνες του εξωτερικού που έφτασαν στους «8»

Μετά την πρόκριση της Μπενφίκα με το εμφατικό 5-1 επί της Μπριζ, είναι σίγουρο πως για άλλη μια σεζόν ένας Έλληνας παίκτης θα βρίσκεται μίνιμουμ στα προημιτελικά του Champions League. Αυτός είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος όπως και πέρυσι, τσέκαρε το εισιτήριο των «8» μαζί με τους Αετούς της Λισαβόνας και ως η εγγύηση των Αετών κάτω από τα γκολπόστ θα προσπαθήσει με τη σειρά του να τους οδηγήσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα βρίσκεται στους «16» αλλά θα χρειαστεί ένα θαύμα για να γυρίσει το εις βάρος της 5-2 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Σαντιάγο Μπερνμπάεου». Το ταξίδι των Reds είναι πιθανόν πως θα τελειώσει πρόωρα συγκριτικά με την περασμένη περίοδο που έληξε στον τελικό του Παρισιού, αλλά ο Έλληνας μπακ έπαιξε για ακόμα μια χρονιά στα νοκ-άουτ και ξέρει καλά πως είναι να φτάνεις μέχρι την… πηγή, από τη «μαγική» πορεία του 2022.

οι έντεκα Έλληνες

Ακης Ζήκος Μονακό 2004

Γιώργος Καραγκούνης Παναθηναικος 2002,Ιντερ 2005,Μπενφικα 2006

Κυριάκος Παπαδοπουλος Σαλκε 2011

Άγγελος Χαριστεας Σαλκε 2011

Διονύσης Χιώτης ΑΠΟΕΛ 2012

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ντορτμουντ 2014,2017

Κώστας Μήτρογλου Μπενφικα 2016

Ανδρέας Σαμαρης Μπενφικα 2016

Κώστας Μανωλάς Ρομα 2018

Κώστας Τσιμικας Λίβερπουλ 2022

Οδυσσέας Βλαχοδημος Μπενφικα 2022,2023

Το γκολ του Κωστα Μανωλά στην προημιτελική φάση του 2018 που έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά για την ομάδα της ρώμης απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments