Lifestyle

Ιδανικό για εργαζόμενες μητέρες: “Σπάνε” τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια για το χρώμα της Σπυροπούλου

Ιδανικό για εργαζόμενες μητέρες: “Σπάνε” τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια για το χρώμα της Σπυροπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αν είσαι ξανθιά, αλλά βαριέσαι να πηγαίνεις συνέχεια στο κομμωτήριο, θα σε σώσει

Λύνει τα χέρια η τεχνική που ακολούθησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα μαλλιά της, αφού αποτρέπει από τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αν είσαι ξανθιά, αλλά βαριέσαι να πηγαίνεις συνέχεια στο κομμωτήριο, θα σε σώσει! Η ίδια άλλωστε, ως νέα μανούλα ξέρει καλά τι θα πει να μην έχεις πολύ χρόνο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

Η παρουσιάστρια είναι “ορκισμένη” ξανθιά και σίγουρα το συγκεκριμένο χρώμα αναδεικνύει πολύ όμορφα τα μάτια της. Ωστόσο, αποφάσισε να “παίξει” λίγο με τον τόνο αλλά και την τεχνική του ξανθού που έχει στα μαλλιά της και έκανε ένα soft ombre μαζί με ανταύγειες.

Η συγκεκριμένη τεχνική, αν είσαι και εσύ μανούλα ή πολυάσχολη, θα σου ταιριάξει σίγουρα, γιατί δεν απαιτεί μηνιαίες επισκέψεις στο κομμωτήριο. Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα ombre μαλλιά και οι ανταύγειες γενικά είναι μεγάλο trend, επομένως αν θέλεις μια αλλαγή, το χρώμα στα μαλλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι η τέλεια λύση!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments