Lifestyle

Masterchef: Ο Σταύρος αποχώρησε από τον διαγωνισμό – «Μην μασάτε, κάντε αίτηση και κυνηγήστε το όνειρο σας»

Masterchef: Ο Σταύρος αποχώρησε από τον διαγωνισμό – «Μην μασάτε, κάντε αίτηση και κυνηγήστε το όνειρο σας»

Πηγή Φωτογραφίας: Neolaia.gr

Masterchef: Συμμαχία «παλιών» εναντίων «νέων»

Απαιτητική αποδείχθηκε η δοκιμασία των πέντε σταδίων στο MasterChef το βράδυ της Τρίτης (7/3) με τις δύο ομάδες να βάζουν τα δυνατά τους για να αποδώσουν τα μέγιστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι δύο ομάδες που διαμορφώθηκαν είχαν ως αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη κι υπαρχηγό τον Αλέξανδρο Αντωλενάκη για τους κόκκινους κι αρχηγό τον Νίκο Τράκα κι υπαρχηγό τον Ηλία Κιαζόλι για τους μπλε, οι οποίοι όμως ηττήθηκαν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής του Star.Το αποτέλεσμα της πολύ δύσκολης ψηφοφορίας έφερε στον τάκο τον Σταύρο Παπαδόπουλο με εννέα ψήφους, τη Στέλλα Κατσέ με οκτώ και τον Δημήτρη Πολιτάκη που υπέδειξε ο Νίκος Τράκας ως πρώτο υποψήφιο.

«Ακολουθεί δοκιμασία αποχώρησης, εσείς θα υπερασπιστείτε τη θέση σας στον διαγωνισμό», ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης στους συμμετέχοντες.

«Αυτήν τη στιγμή νιώθω λίγο απογοητευμένη από την κόκκινη ομάδα, γιατι αποφάσισε ο Παρφύρης αυτό που αποφάσισε» ανέφερε στην κάμερα η Στέλλα μετά την υποψηφιότητά της, ενώ δήλωσε απογοητευμένη κι από τη συμπεριφορά του Αλέξανδρου που δεν επέμεινε να τη «σώσουν».

«Ανησυχώ για τη Στέλλα, δε θα ΄θελα να φύγει. Ο Σταύρος έχει ξανακατέβει… ο Δημήτρης το έχει πιο πολύ. Η Στέλλα είναι πολύ της ψυχολογίας και δεν ξέρω σε τι φάση είναι», δήλωσε ο Αλέξανδρος στην κάμερα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να υλοποιήσουν ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο σέρβιρε ο Ιταλός Τζιοβάνι Σκαράτζι που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του MasterChef.

Αφού ο Τζιοβάνι ευχαρίστησε τη Στέλλα, τον Δημήτρη και τον Σταύρο για την προσπάθειά τους, παρέα με τους τρεις σεφ και κριτές ανακοίνωσαν τη βαθμολογία τους.

Το πιάτο της Στέλλας άρεσε αρκετά στους κριτές και τον guest chef αφού συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο σύνολο.

Το πιάτο με το νούμερο «δύο» ήταν του Σταύρου με τον Σωτήρη Κοντιζά να του βάζει 5/10. Ο Πάνος Ιωαννίδης του έβαλε 5/10, ο Τζιοβάνι 4/10 κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος 5/10. Έτσι ο Σταύρος συγκέντρωσε 19/40.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε στο πιάτο του Δημήτρη 7/10, ο Πάνος Ιωαννίδης 7/10, ο Τζιοβάνι 6/10 κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος 7/10, με τον διαγωνιζόμενο να συγκεντρώνει 27/40. Έτσι ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη.

Για δεύτερη φορά, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του, ο Σταύρος Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε – αυτή τη φορά οριστικά – τον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Την πρώτη φορά είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ, τώρα είμαι καλά, έζησε το όνειρό μου, όλα τα παιδιά είναι καλά…. Για έναν παράξενο λόγο είμαι καλά. Έκανα πολλά πράγματα στον διαγωνισμό. Στο φετινό MasterChef που δεν έχει επιστροφές, εγώ επέστρεψα. Πόσο ποιο τυχερός να είμαι;», είπε ο Σταύρος φεύγοντας από το παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments