Πολιτική

Άδωνις: Η απαράδεκτη «κοπτοραπτική» των δηλώσεών μου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Η απαράδεκτη «κοπτοραπτική» των δηλώσεών μου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Η κοπτοραπτική των δηλώσεών μου καλά κρατεί!

Η κοπτοραπτική των δηλώσεών μου καλά κρατεί! Αυτό που συμβαίνει εδώ και λίγη ώρα από τις φωνές του αριστερού λαϊκισμού και της πολιτικής τοξικότητας δεν έχει πιθανότατα πολιτικό προηγούμενο. Πρόσωπα και δυνάμεις κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και, πλέον, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την παραίτησή μου, γιατί, κατά την δόλια κρίση τους, «καρφώθηκα και κάρφωσα» τον κ. Κώστα Καραμανλή, δήθεν λέγοντας ότι αν ο κ. Καραμανλής έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας με τα τρένα, δεν θα έμπαινε άνθρωπος σε αυτά.

Αυτή η πολιτικά ανέντιμη στάση αποκρύπτει σκόπιμα την πλήρη τοποθέτησή μου αναφορικά με τον κ. Καραμανλή, με μόνο στόχο την πολιτική εξόντωση. Και αυτό, γιατί η δική μου τοποθέτηση ήταν προφανέστατα υποθετική, αφορούσε δηλαδή μια φανταστική περίπτωση, και τίποτε πέραν αυτού. Όπως ακριβώς τονίζω στο απόσπασμα που επικαλείται ο θίασος των τοξικών, αυτό που κάνω δεν είναι παρά ένας φανταστικός αντίλογος.

Συγκεκριμένα, συζητώντας με τον δημοσιογράφο κ. Στούμπο, είπα επί λέξει: «Εγώ σας λέγω έναν μικρό αντίλογο. Είναι πιθανόν ο υπουργός να σκέφτηκε ότι “αν εγώ πω ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας με τα τρένα, δεν θα μπει άνθρωπος σε αυτά”». Αυτό είναι μια εικασία, τίποτα άλλο πέρα από αυτό.

Στην ίδια συνέντευξη άλλωστε ξεκαθαρίζω, με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, ως προς τον εάν ο κ. Καραμανλής μπορεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές, ότι ο πρώην υπουργός «είναι βουλευτής Σερρών. Οι πολίτες των Σερρών δικαιούνται να αποφασίσουν αν θέλουν ο κ. Καραμανλής να συνεχίσει να τους εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο».

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσουν να με πλήξουν με αυτόν τον ηθικά ποταπό τρόπο, καλό και χρήσιμο θα ήταν οι άνθρωποι  του ΣΥΡΙΖΑ να διαβάζουν και να ακούν ολόκληρη τη συνέντευξή μου. Θα τους έκανε σίγουρα μέγα καλό, πριν εκτεθούν ανεπανόρθωτα, όπως σήμερα, στην κρίση και την νοημοσύνη των πολιτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments