Πολιτική

Κουμουτσάκος για Καραμανλή: «Αν ήμουν στη θέση του δεν θα μπορούσα ψυχολογικά να μπω υποψήφιος»

Κουμουτσάκος για Καραμανλή: «Αν ήμουν στη θέση του δεν θα μπορούσα ψυχολογικά να μπω υποψήφιος»

Πηγή Φωτογραφίας: Politis Online

Ακόμα ένα άδειασμα από στέλεχος της ΝΔ έρχεται για τον πρώην υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μετά τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, ήταν η σειρά του Γιώργου Κουμουτσάκου να αφήσει υπονοούμενο για την διαφαινόμενη συμμετοχή του Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, την οποία στην ουσία επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 το πρωί της Πέμπτης ο κ. Κουμουτσάκος ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος θα ήταν υποψήφιος στις εκλογές σε ανάλογη περίπτωση με την τραγωδία των Τεμπών και δήλωσε.

«Αν ήμουν εγώ σε ανάλογη θέση δεν θα μπορούσα συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία». Ξεκαθάρισε βέβαια πως ο Κώστας Αχ,. Καραμανλής έχει κάθε δικαίωμα να θέσει εαυτόν υποψήφιο και να κριθεί από τον κόσμο στις κάλπες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρουσόπουλος, ερωτώμενος για το αν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές 2023 ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, δήλωσε την Τετάρτη: «Δεν θα σας πω τι πρέπει να κάνει. Θα σας πω ότι ο 2008 όταν εγώ κατηγορήθηκα αδίκως για μια αθλιότητα, το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή το 2010 αλλά και η Δικαιοσύνη. Εγώ είπα στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος. Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Όσα δίκαια και να έχει δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκαιο. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη».

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που σε οδηγούν σε μια λύση», τόνισε στο τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments