Πολιτική

Βούλτεψη: Μιλούν αυτοί που άφησαν απροστάτευτα ανήλικα σε ζούγκλες και φαβέλες

Βούλτεψη: Μιλούν αυτοί που άφησαν απροστάτευτα ανήλικα σε ζούγκλες και φαβέλες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

Για κυνισμό και ανευθυνότητα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά το σιδηρόδρομο, αναφέροντας δηλώσεις τους. Η Σοφία Βούλτεψη, υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, απάντησε θυμίζοντας τα έργα και τις ημέρες του κόμματος της αξιωματικής αντιπόλιτευσης -όταν ήταν κυβέρνηση- στο Μεταναστευτικό. 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: Την ώρα που η κοινωνία ζητά απαντήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη οι υπουργοί και τα στελέχη της ΝΔ κάνουν διαγωνισμό κυνισμού και ανευθυνότητας. Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι αν ο κ. Καραμανλής έλεγε ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείςΧθες ο κ. Ρωμανός ότι “έχουμε βαρεθεί να λέμε συλλυπητήρια”. Σήμερα, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι και η ίδια έχει την ευθύνη των ασυνόδευτων ανήλικων, αλλά όταν λέει ότι είναι ασφαλή “κάνει τον σταυρό της”.

Αλήθεια, πόση ασφάλεια μπορούν να αισθάνονται οι πολίτες όταν η τύχη τους εξαρτάται από το αν “κάνουν τον σταυρό τους” οι υπουργοί; Η φράση των ημερών που μας στοιχειώνει όλους “πάμε κι όπου βγει” δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει καλύτερα την κυβερνητική ανευθυνότητα. Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις και απαιτούν ειλικρίνεια. Ως εδώ με την ανευθυνότητα και την υποκρισία.

Στην ανακοίνωσή της, η Σοφία Βούλτεψη επισημαίνει: Στην προσπάθειά τους να βγάλουν από τη μύγα δηλητηριώδες ξύγκι και ακολουθώντας τη γνωστή στρατηγική της διαστροφής της πραγματικότητας, οι «αλάνθαστοι» του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο σημείο να βαφτίσουν “κυνισμό” μια ανθρώπινη, αυθόρμητη στιγμή, προκειμένου να εκφραστεί η καθημερινή αγωνία για τους πιο ευάλωτους από τους ευάλωτους, που ειναι τα παιδιά.Τους κατανοώ. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που άφησαν απροστάτευτα 5.500 ασυνόδευτα ανήλικα σε αστεγία, επισφαλείς συνθήκες, στη ζούγκλα της Μόριας, στις φαβέλες της Σάμου, στους δρόμους της ενδοχώρας και στα αστυνομικά τμήματα, παριστάνοντας συγχρόνως τους ανθρωπιστές. Μια συμβουλή μόνο: Την επόμενη φορά να προσέξουν μήπως δαγκώσουν τη γλώσσα τους και δηλητηριαστούν». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments