Αθλητισμός

Ήρθαν στην Ελλάδα για Κουρμπέλη και… κλέβουν παίκτη του Ολυμπιακού – Ούτε ευρώ στο Λιμάνι!

Ήρθαν στην Ελλάδα για Κουρμπέλη και… κλέβουν παίκτη του Ολυμπιακού – Ούτε ευρώ στο Λιμάνι!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κίνδυνος να φύγει τζάμπα κορυφαίος άσος των Πειραιωτών. Ποια ομάδα έστειλε ανθρώπους της στην χώρα μας για να κάνουν σκάουτινγκ τον αρχγηγό των Πράσινων, αλλά τελικά τους... γυάλισε παίκτης των Ερυθρολεύκων και ήδη "ψάχνουν" πως μπορούν να τον κάνουν δικό τους;

Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι όλο και πιο έντονες είναι οι… φωνές από ομάδες του εξωτερικού που έχουν στην λίστα τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες.

Μια από αυτές είναι οι Ρέιντζερς, με την σκωτσέζικη ομάδα να έρχεται αρκετά συχνά στην χώρα μας και να παρακολουθεί παιχνίδια της Super League. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν πάει πολύς καιρός από την στιγμή που οι Τζέρς είχαν αγοράσει τον Αντόνιο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται πάντως ότι η σκωτσέζικη ομάδα δεν σταματάει εκεί και έχει στο μικροσκόπιο, όχι έναν, αλλά τρεις παίκτες που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα δύο του Παναθηναϊκού και έναν του Ολυμπιακού.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό οι Ρέιντζερς κοιτάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, μιας και το συμβόλαιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ακόμα, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τους Αϊτόρ και Σένκεφλεντ δεν έχουν κάνει το ίδιο και με τον 29χρονο μέσο με τον ίδιο να είναι στον… αέρα σχετικά με το μέλλον του. Πρέπει να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Κουρμπέλης είναι στους Πράσινους από τον Γενάρη του 2017, όταν είχαν πληρώσει 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον ίδιο να έχει εκτοξεύσει την μεταγραφική του αξία, μιας και σήμερα κοστίζει 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα όπως έχει γίνει γνωστό οι Ρέιντζερς έχουν στο στόχαστρό τους και τον Γιάννη Κώτσιρα, που θέλουν να… ντύσουν στα μπλε. Ο 30χρονος, σε αντίθεση με τον Κουρμπέλη, έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2024 κάτι που σημαίνει ότι οι Σκωτσέζοι αν θέλουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να πληρώσουν, με την αξία του Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι στο pick της καριέρας του αγγίζοντας τα 800.000 ευρώ. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Κώτσιρας ήρθε στο Τριφύλλι το 2021, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει 250.000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης για να τον αποκτήσει και από εκείνο το σημείο μέχρι τότε μετράει 53 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παράλληλα και τρεις ασίστ.

Η επιλογή πάντως που προκαλεί… έκπληξη είναι η πληροφορία ότι στο στόχαστρο των Τζερς είναι και ο Σέρτζι Κανός του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος μετράει ελάχιστο καιρό στον Πειραιά, μιας και ήρθε τον Γενάρη, σαν δανεικός από την Μπρέντφορντ, χωρίς να είναι ακόμα ξεκάθαρο αν υπάρχει οψιόν αγοράς και πόση θα είναι αυτή. Ο Ισπανός μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες που θα μπορεί να δώσει βοήθειες στους Ερυθρόλευκους και μέχρι στιγμής έχει πέντε συμμετοχές με τρία γκολ και δύο ασίστ, κάτι που φαίνεται ότι έχει… γλυκάνει τους Ρέιντζερς που θέλουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Πάντως ο Κανός δεν είναι η πρώτη φορά που που απασχολεί τους Τζερς, μιας και ήταν στο στόχαστρό τους από την στιγμή που ήταν στην Μπρέντφορντ, χωρίς να προχωράει σε κάποια κίνηση και πλέον μένει να φανεί αν θα έχουμε κάτι διαφορετικό το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments