Αθλητισμός

Super League: Τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου με τα φώτα να πέφτουν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Super League: Τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου με τα φώτα να πέφτουν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου στη Super League, θα γίνει πράξη σήμερα με όλα τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για τις 19:00.

Η τελευταία πράξη για τη κανονική διάρκεια της Super League θα γίνει σήμερα και όλα τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα την ίδια ώρα, στις 19:00.

Μάχες κορυφής αλλά και μάχες παραμονής θα δούμε σήμερα στα Ελληνικά γήπεδα, με το ντέρμπι στην ”OPAP Arena” να ξεχωρίζει από το καλεντάρι.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ περιμένει τον Ολυμπιακό και θέλει να τον ξανακερδίσει (μετά το κύπελλο) για να μπει με φόρα στα πλέι οφ. Οι ”ερυθρόλευκοι” πάνε να παίξουν τα ρέστα τους και με ενδεχόμενο τρίποντο, μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται…σε επικίνδυνη αποστολή στο Περιστέρι, με στόχο να ντουμπλάρει τις φετινές του νίκες απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ να σημειωθεί ότι αν η Ένωση ”στραβοπατήσει”, τότε οι πράσινοι μπορούν να βρεθούν ξανά πρώτοι.

Ο ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει στο Βόλο με τον κόσμο του και θα ψάξει το αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει σε επαφή με την κορυφή. Όσο για τον συμπολίτη Άρη, που στα πλέι οφ θα παλέψει με το Βόλο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, υποδέχεται τα επικίνδυνα Γιάννενα που ακόμα χρειάζονται βαθμούς.

Στις κατώτερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ο Ιωνικός παίζει στο σπίτι του με τον Αστέρα Τρίπολης και η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους γηπεδούχους αφού βρίσκονται στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Στην ίδια μοίρα με τους Νικαιώτες βρίσκεται και ο Λεβαδειακός που παίζει με τον ΟΦΗ αλλά και η Λαμία που θα μετρήσει τις δυνάμεις της στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…στη Super League αφού φτάσαμε λίγο πριν τη πιο κρίσιμη φάση της χρονιάς, δηλαδή τα πλέι οφ. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει σε όλες τις αναμετρήσεις σήμερα και αναμένονται μεγάλες μάχες, όλες την ίδια ώρα (19:00)!!!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής και οι μεταδόσεις:

  • 19:00 ΑΕΚΟλυμπιακός COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:00 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Novasports Prime
  • 19:00 Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT 3 HD
  • 19:00 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2HD
  • 19:00 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία  COSMOTE SPORT 7 HD
  • 19:00 Λεβαδειακός – ΟΦΗ Novasports 4HD
  • 19:00 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης COSMOTE SPORT 8 HD

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments