Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: Κάνουν όλοι μαζί 5% τηλεθέαση ή ο καθένας μόνος του;

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: Κάνουν όλοι μαζί 5% τηλεθέαση ή ο καθένας μόνος του;

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: «Η κριτική επιτροπή είναι μια χαρά. Κάθονται εκεί και παίρνουν τα λεφτάκια της κι ούτε κρύο ούτε ζέστη»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για την φετινή σύνθεση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

«Η κριτική επιτροπή είναι μια χαρά. Κάθονται εκεί και παίρνουν τα λεφτάκια της κι ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αν και πραγματικά δεν το βλέπω πολύ, αλλά τα information που παίρνω κι αυτό που μου λέει ο κόσμος, είναι α μου λείπετε» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Από τι λείπω; Ό,τι ήταν να κάνω, το έκανα δέκα χρόνια μετά. Τι άλλο να δώσω; Τώρα παιδιά πάμε σε άλλη χιλιετία. Δεν θέλω, δεν βιάζομαι. Θα έρθει κι αυτή» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Βαριέμαι τους δήθεν κουλτουριάρηδες. Υπερεκτίμησα κάποια άτομα κι άφησα κάποιους άλλους πίσω, τους οποίους έπρεπε να τους είχα λάβει υπόψιν μου. Αν θα άλλαζα κάτι, θα σπούδαζα οικονομικά και κάθε τόσο, θα ξεσκόνιζα το πτυχίο μου, ώστε να μπορώ να υποψιάζομαι ότι συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη μου», δήλωσε.

Αρχικά, για τον Νίκο Βέρτη δήλωσε: «Όταν ο Βέρτης λέει “θέλω να σε νιώσω” θα ήθελα να είμαι θερμόμετρο και να τον ανεβάσω σε 40 πυρετό», ενώ για τη Μαρίνα Πατούλη ανέφερε πως «εσωτερικά είναι φιλόλογος κι εξωτερικά αγεωγράφητη».

Όσο για την Ιωάννα Τούνη, μίλησε με πολύ καλά λόγια. «Είναι ένα εργοστάσιο αντάξιο των Καρντάσιανς. Έχει κόμπακτ ίματζ. Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει», ανέφερε και στη συνέχεια, χαρακτήρισε την Κόνι Μεταξά «ζουζούνι».

Τέλος, μίλησε για τις συνεργασίες του και αποκάλυψε πως τα πιο αγενή μοντέλα που έχει συναντήσει στην καριέρα του ήταν η Λίντα Εβαντζελίστα και η Ναόμι Κάμπελ.

«Αρνήθηκαν να φορέσουν τη γούνα μου σε σόου, όμως τη φόρεσαν, όταν βγήκαν για φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments