Πολιτική

Άδωνις: Ξεκόβουμε με την παλιά Ελλάδα των συντεχνιών

Άδωνις: Ξεκόβουμε με την παλιά Ελλάδα των συντεχνιών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Στις καταιγιστικές αποκαλύψεις για το σταθμαρχείο Λάρισας αναφέρεται ο Άδωνις Γεωργιάδης στην νέα ανάρτησή του.

Στις καταιγιστικές αποκαλύψεις για το σταθμαρχείο Λάρισας αναφέρεται ο Άδωνις Γεωργιάδης στην νέα ανάρτησή του.

Τα ηχητικά ντοκουμέντα, που έρχονται στο φως της επικαιρότητας, μαρτυρούν ερασιτεχνικές αντιλήψεις, πελατειακά τοπικά δίκτυα και ένα κράτος – λάφυρο στην διάθεση «προοδευτικών» μειονοτήτων.

Τα πέντε ηχητικά ντοκουμέντα στο «Πρώτο Θέμα» μαρτυρούν τις χρόνιες παθογένειες του εκτεταμένου δημοσίου τομέα στην πατρίδα μας, ο οποίος, αντί να μεριμνά για την αρτιότερη παροχή των πολύτιμων κοινωνικών υπηρεσιών των δημοσίων υπαλλήλων, επικεντρώνεται στην προαγωγή του πελατειασμού και του συντεχνιακού πνεύματος.

Στα ηχητικά ντοκουμέντα αποτυπώνονται αλλεπάλληλα τεχνικά προβλήματα, καθυστερήσεις στα δρομολόγια, αυξημένος φόρτος, φόρτιση στο σταθμαρχείο. Συνάδελφοι του ανευθυνουπεύθυνου σταθμάρχη Λάρισας μιλούν την ώρα της «τράκας» για… σουβλάκια και αχταρμά. Πολύπειροι και αποδεδειγμένα ικανοί σταθμάρχες χαλαρώνουν και χρησιμοποιούν την κρατική ραδιοσυχνότητα του ΟΣΕ για να ανταλλάξουν μεταξύ τους χοντροκομμένα, χυδαία σεξουαλικά αστεία και πληροφορίες για ντελίβερι.

Αυτή είναι η Ελλάδα του χτες, όπως δεν κουράζεται να τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Είναι η Ελλάδα του ρουσφετιού και της συγκάλυψης.

Ο Άδωνις σημειώνει χαρακτηριστικά στην παρέμβασή του: «Ακούς και ξανακούς τα ηχητικά αποσπάσματα και σε πιάνει θλίψη! Αυτή είναι η Ελλάδα που δεν θέλουμε, αυτή είναι η Ελλάδα που δεν μας αξίζει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments