Αθλητισμός

Πεπ Μπιέλ: Εκτός αποστολής στον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου με ΑΕΚ

Πεπ Μπιέλ: Εκτός αποστολής στον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου με ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος, η τελευταία αγωνιστική και συγκεκριμένα το ντέρμπι στην «OPAP Arena» μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Σαφές θεωρείται πως θα κρίνει πολλά όσον αφορά την τελική βαθμολογική διαφορά των ομάδων πριν την έναρξη των Playoffs.

Με την ”Ένωση” να βρίσκεται στο +6, οι ”ερυθρόλευκοι” έψαχναν μόνο τη νίκη, καθώς σε περίπτωση που ξεκινούσαν το ”σύντομο” πρωτάθλημα με εννέα βαθμούς διαφορά από την κορυφή, το πρωτάθλημα θα έμοιαζε με άπιαστο όνειρο.

Μετά το πρώτο ημίχρονο που οι γηπεδούχοι έχασαν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες και έδειχναν έτοιμοι να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη στο γήπεδό τους, ήρθε η «καταιγίδα» του δευτέρου μέρους που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ 50′ και 66′, οι Πειραιώτες σκόραραν τρεις φορές, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε αφήσει πολλά κενά στα μετόπισθεν. Με το σκορ λοιπόν στο 0-3 είκοσι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα, ο Μίτσελ ένιωσε έτοιμος να προβεί στις πρώτες διορθωτικές κινήσεις για να φρεσκάρει την ενδεκάδα του.

Η πρώτη αφορούσε τον Μπιέλ, αλλά ο Ισπανός άσος επέλεξε να διαψεύσει τον προπονητή του. Όχι όμως σκοράροντας, αλλά αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα. Έχοντας ήδη ”κιτρινιστεί” από το έκτο λεπτό για διαμαρτυρία σε μια μονομαχία μεταξύ Μουκουντί και Κανός, όφειλε να είναι πιο προσεκτικός. Ακολούθησε το δυνατό μαρκάρισμα στον Σέρχιο Αραούχο, δίνοντας αφορμή στον Ιταλό Μαριάνι που δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό, παρά μόνο να τον αποβάλλει από τον αγώνα.

Το μοναδικό παράπονο που εξέφρασε ο Μίτσελ στο ματς είναι σίγουρα η αποβολή του Ισπανού μεσοεπιθετικού, καθώς στερήθηκε έναν παίκτη για το επόμενο παιχνίδι, την ώρα μάλιστα που για λίγα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να το είχε αποφύγει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments