Πολιτική

Άδωνις: Απαρασάλευτα δημοκράτης

Άδωνις: Απαρασάλευτα δημοκράτης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αν έπρεπε να απομονωθεί ένα – και μόνον ένα – στοιχείο στην πολιτική διαδρομή του Άδωνι Γεωργιάδη, αυτό θα ήταν σίγουρα η προσήλωσή του στην δημοκρατία.

Αν έπρεπε να απομονωθεί ένα – και μόνον ένα – στοιχείο στην πολιτική διαδρομή του Άδωνι Γεωργιάδη, αυτό θα ήταν σίγουρα η προσήλωσή του στην δημοκρατία. Κι αυτό ακριβώς το σταθερό, το απαρασάλευτο στοιχείο της πολιτικής του ταυτότητας, δεν το διαπραγματεύθηκε ποτέ και απέναντι σε κανέναν πολιτικό φίλο και σε κανέναν πολιτικό αντίπαλο.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ορισμένοι από τους αντιπάλους του δεν μπορούν να εμπεδώσουν την αντικειμενική αλήθεια ότι, όσο και να ψάξουν, όσο και να αναζητήσουν, δεν θα βρουν ποτέ και πουθενά μια στιγμή αντιδημοκρατικής στάσης στον Άδωνι. Κι από την άποψη αυτή, δεν μπορεί παρά να προκαλεί τη θυμηδία το άγχος του κ. Χρήστου Μπολώση, αρθρογράφου του Newsbreak.gr και της Δημοκρατίας, να του φορτώσει πολιτικά ύποπτο παρελθόν. Το «αμαρτωλό παρελθόν», για το οποίο μιλάει ο κ. Μπολώσης στο Newsbreak, υπαινίσσεται μια στράτευση σε κάποιον αντιδημοκρατικό – ακροδεξιό χώρο.

Ο κ. υποστράτηγος ας μιλήσει καθαρά, τιμώντας την ελληνοπρεπή ενδυμασία του: Όταν μιλάει για «το αμαρτωλό παρελθόν» του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέρεται σε κάποιο αντιδημοκρατικό – ακροδεξιό κόμμα και, αν ναι, σε ποιο;

Η ερώτηση είναι απλή, για αυτό ελπίζεται ότι είναι και αντιληπτή. Γιατί ο Άδωνις δεν υπήρξε ποτέ μέλος κάποιας αμαρτωλής αντιδημοκρατικής οργάνωσης και, ως ένας φιλελεύθερος δεξιός, αγωνίζεται αγόγγυστα για την επανεκλογή της δημοκρατικής Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θα περιμένουμε λοιπόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments