Lifestyle

Τάκης Καραγκούνιας – Στέλιος Χανταμπάκης: Έβαλαν τα κλάματα για τα παιδιά τους

Τάκης Καραγκούνιας – Στέλιος Χανταμπάκης: Έβαλαν τα κλάματα για τα παιδιά τους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έκλαψαν και μόνο στο άκουσμα του επάθλου, πριν καν κριθεί το αποτέλεσμα.Ο κατά τ' άλλα σκληροτράχηλος Νικόλας Αγόρου έκλαψε σαν μικρό παιδί με το μήνυμα της μητέρας του, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιον "άγγελο" που δεν μπορεί να του στείλει πλέον μήνυμα.

Τρίτη σερί νίκη σε αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία για τους Μαχητές. Παρά το κακό ξεκίνημα με τις 3 ήττες η ομάδα των Μπλε κατάφερε να ανακάμψει και να φτάσει στο ίδιο σκαλοπάτι επικοινωνίας με τους Κόκκινους και επομένως από το επόμενο αγώνισμα θα παίζουν για το ίδιο έπαθλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Αυτή τη φορά έπαθλο ήταν μηνύματα από συγγενείς. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έκλαψαν και μόνο στο άκουσμα του επάθλου, πριν καν κριθεί το αποτέλεσμα.Ο κατά τ’ άλλα σκληροτράχηλος Νικόλας Αγόρου έκλαψε σαν μικρό παιδί με το μήνυμα της μητέρας του, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιον “άγγελο” που δεν μπορεί να του στείλει πλέον μήνυμα.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης φανέρωσε και αυτός την ευαίσθητη πλευρά τους, όταν είδε το μήνυμα της μητέρας του, για την οποία είπε ότι του έχει σταθεί και σαν μάνα, και σαν πατέρας. Από την άλλη ένα άλλος γιος που είδε τη μητέρα του, έκλαψε μεν, αλλά έκανε και χιούμορ. Ο Τάκης Καραγκούνιας είδε το μήνυμα της μητέρας του όπου έλεγε ότι ξενυχτά για να τον βλέπει και εκείνος τη συμβούλευσε να κοιμάται νωρίς, προκαλώντας γέλιο στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments