Αθλητισμός

Κλειστά χαρτιά από Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟ – Ποιες οι σκέψεις του

Κλειστά χαρτιά από Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟ – Ποιες οι σκέψεις του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ένωσης ενόψει του ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των play off με τους Πράσινους, με τον Αργεντίνο τεχνικό της ομάδας να μην έχει δείξει ακόμα τα σχέδιά του σχετικά με τους παίκτες που θέλει να βάλει βασικούς.

Για τα τελευταία νέα της προετοιμασίας της Ένωσης ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των play off με τον Παναθηναϊκό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94, 6 ο Γιώργος Τσακίρης αναφέροντας πως ο Ματίας Αλμέιδα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα, προσπαθώντας ο ίδιος να δώσει ένα στίγμα από τις σκέψεις του Αργεντίνου τεχνικού.

«Ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα και ένας εκ των Σιντιμπέ ή Ρότα στο δεξί άκρο. Στο αριστερό ο Χατζισαφί, με τους Μουκουντί, Μήτογλου στα στόπερ. Σιμάνσκι, Γιόνσον πιθανότατα στα χαφ, στο ένα άκρο ο Άμραμπατ και στο άλλο είτε ο Πάολο Φερνάντες είτε κάποιος εκ των Γκατσίνοβιτς, Ελίασον. Ελεύθερος ο Αραούχο και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσούμπερ. Φυσικά, παίζει και ο Πινέδα για ενδεκάδα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε χαφ είτε στα πλάγια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments