Αθλητισμός

Super League: Τα πλέι οφ ξεκινάνε και όποιος αντέξει

Super League: Τα πλέι οφ ξεκινάνε και όποιος αντέξει

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Τα πλέι οφ ξεκινάνε σήμερα και το ενδιαφέρον...σπάει τα κοντέρ.

Ώρα πλέι οφ λοιπόν στη Super League και το ενδιαφέρον… σπάει τα κοντέρ αφού έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, με τέσσερεις ομάδες να δίνουν ”μάχη”…σώμα με σώμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ένταση έχει αρχίσει πριν τη πρώτη σέντρα αφού το αίτημα των έξι ΠΑΕ για ελίτ και ξένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες δεν έγινε δεκτό και δημιουργήθηκε…ένα ροντέο ανακοινώσεων.

Πρώτη αναμέτρηση στις 17:30,  αυτή του Ολυμπιακού στο  ”Πανθεσσαλικό” κόντρα στο Βόλο, σε ένα γήπεδο που θα θυμίζει αρκετά στο ”Γ. Καραϊσκάκης” αφού αναμένεται να υπάρξει ”ερυθρόλευκη εκστρατεία” στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας με πάνω από 15.000 φιλάθλους των φιλοξενούμενων, με στόχο να δώσουν ώθηση προς την κορυφή στους παίκτες του Μίτσελ. Οι γηπεδούχοι δίνουν τη δική τους μάχη για ένα Ευρωπαϊκο εισιτήριο.

Η Θεσσαλονίκη κινείται…σε ρυθμούς ντέρμπι, αφού στις 19:00 ο Άρης περιμένει τον συμπολίτη ΠΑΟΚ στο ”Κλ. Βικελίδης”. Ένα παιχνίδι που δε θα είναι ποτέ αδιάφορο, πόσο μάλλον σήμερα που οι γηπεδούχοι κυνηγάνε τη πέμπτη θέση που βγάζει Ευρώπη και ο ‘‘δικέφαλος” θέλει να κρατήσει επαφή με τη κορυφή.

Τα φώτα πέφτουν στην ”OPAP Arena” (21:00), στο ντέρμπι της Αθήνας και της κορυφής. Η ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μέσα στο σπίτι της και θα κάνει τα πάντα για να του πάρει τον ”θρόνο”, έστω και προσωρινά. Η ”Ένωση” πρέπει να ξεχάσει την ήττα από τον Ολυμπιακό και να κάνει μία δυνατή εκκίνηση, ενώ οι ”πράσινοι” ξέρουν πολύ καλά ότι με διπλό σήμερα αποκτούν σημαντικό αβαντάζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 17:30 Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:00 Άρης – ΠΑΟΚ  Novasports Prime
  • 21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός  COSMOTE SPORT 1 HD
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments