Αθλητισμός

Μόλις έσκασε: Δεν γλίτωσε την τιμωρία για την κόκκινη ο Λουτσέσκου

Μόλις έσκασε: Δεν γλίτωσε την τιμωρία για την κόκκινη ο Λουτσέσκου

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ανακοινώθηκε η ποινή του Ρουμάνου τεχνικού για την συμπεριφορά του στο πρόσφατο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη και την αποβολή του.

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρουμάνος προπονητής δεν θα καθίσει στον πάγκο στο ματς των “ασπρόμαυρων” με την ΑΕΚ, ενώ ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον Κώστα Μπράτσο του Βόλου, ο οποίος θα απουσιάσει από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών μάλιστα, απολογήθηκε σήμερα στο πειθαρχικό όργανο της Super League και κινδυνεύει να του επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή.

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, Κ. ΜΠΡΑΤΣΟΣ (Βοηθός Προπονητή): “Βάσει των αναφερομένων στο από 19/3/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 19/3/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/463/10-ιζ’ από 20/3/2023 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 11 παρ. 1 και 3 Π.Κ., 12 παρ. 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) της ΕΠΟ 15 παρ. 5 και 33 παρ. 2 Προκήρυξης Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 1 2022-2023.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments