Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα και το νέο τραγούδι του Γιαννακόπουλου{pics,vid}

Παναθηναϊκός: Ο Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα και το νέο τραγούδι του Γιαννακόπουλου{pics,vid}

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η φημολογία για Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο, το ''κλείσαμε και άλλον'' του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το μπάτζετ και το νέο τραγούδι «μέχρι τέλους» του Νίνο!

Πλέον υπάρχουν ισχυρές βλέψεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με απώτερο σκοπό να επιστρέψει σταδιακά στην κατάκτηση τίτλων. Τα θεμέλια για την οργάνωση ο ”μεταγραφικός οργασμός” του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανεβάζει το μπάτζετ στα 13 εκατομμύρια ευρώ, με στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σάνι Μπετσίροβιτς έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενόψει του καλοκαιριού και προσπαθεί να τους ”κλείσει” για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ”ισχυρός” μεγαλομέτοχος των πρασίνων προαναγγέλλει θετικές εξελίξεις: 

Οι επαφές των ανθρώπων του Τριφυλλιού με παίκτες είναι καθημερινές, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μάλιστα, συχνά πυκνά να αποκαλύπτει μέσω των social media τα deals που επιτυγχάνουν οι συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό. ”Θα το πω στους 2.500 που είμαστε μέσα. Κλείσαμε κι άλλον σήμερα. Step 5 done. Είναι step 5 όνομα και πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά χθες σε live στο Instagram, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τον παίκτη που έκλεισαν οι Πράσινοι ενόψει της νέας σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής σέντερ τον περασμένο Δεκέμβριο μετακόμισε στην Τουρκία για την Φενερμπαχτσέ του Ιτούδη, αλλά είναι προβληματισμένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι τώρα και πιθανότατα στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει. Είναι αναμφίβολα μια περίπτωση που αρέσει στον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για Ελληνα, εξελίξιμο και χωρίς αμφιβολία για έναν ικανότατο σέντερ, που εάν δουλέψει με έναν προπονητή τοπ επιπέδου, μπορεί να βελτιωθεί και να κάνει σπουδαία πράγματα.

Μια περίπτωση που αναμφίβολα θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, εάν δεν έχει ήδη απασχολήσει το Τριφύλλι. Εντονη φημολογία, όμως, έχει αναπτυχθεί γύρω και από το όνομα του Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός γκαρντ επέστρεψε στην Ευρώπη τον περασμένο Οκτώβριο για τον Ερυθρό Αστέρα και μέχρι τώρα σε 24 αναμετρήσεις στην Euroleague έχει μέσο όρο 13.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 12.3 στο ranking.

Ένας πάρα πολύ ποιοτικός γκαρντ, ο οποίος εάν αποκτηθεί θα κάνει τη διαφορά στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού, αφού έχει όλα τα στοιχεία για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα κάνει το Τριφύλλι για να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικήσει τίτλους στην Ελλάδα, αλλά και τη συμμετοχή του στο Final 4 της Euroleague.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε story στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται σε ένα studio ηχογράφησης, μαζί με τον τραγουδιστή Νίνο. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού είχε ζητήσει από το Νίνο να του φτιάξει ένα τραγούδι που θα έχει μέσα το ”μέχρι τέλους.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments