Ελλάδα

Συγκέντρωση από σωματεία που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Γάλλους εργαζόμενους [pics]

Συγκέντρωση από σωματεία που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Γάλλους εργαζόμενους [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: pagenews.gr

Συγκέντρωση στη γαλλική Πρεσβεία πραγματοποιούν στην Αθήνα, από το ΠΑΜΕ, σωματεία και φορείς, που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Γάλλους εργαζόμενους

Συγκέντρωση στη γαλλική Πρεσβεία πραγματοποιούν στην Αθήνα, από το ΠΑΜΕ, σωματεία και φορείς, που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Γάλλους εργαζόμενους, οι οποίοι διαδηλώνουν σήμερα στο πλαίσιο της νέας πανεθνικής απεργίας «ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση που κλιμακώνει η κυβέρνηση Μακρόν».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το pagenews.gr

Βίαιες συγκρούσεις στο Παρίσι για το συνταξιοδοτικό

Περισσότερες από 300 διαδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία ενώ δεν λείπουν και οι εντάσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας που ξέσπασαν νωρίτερα στη λεωφόρο Bonne Nouvelle στο Παρίσι. Η αστυνομία του Παρισιού δήλωσε ότι «στοχοποιήθηκε γύρω από την Place de la République» και ότι οι «επιτιθέμενοι» απωθήθηκαν κάνοντας ρίψη δακρυγόνων.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανίν δήλωσε ότι οι επιθέσεις είναι απαράδεκτες και δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητες.

Από το νωρίς το πρωί το Παρίσι έχει «οχυρωθεί» υπό το φόβο επεισοδίων. Κατά τη διαδρομή από τη Βαστίλη μέχρι την Όπερα, καταστήματα, τράπεζες και επιχειρήσεις οχυρώθηκαν από νωρίς το πρωί και αστυνομικοί έλαβαν θέση κατά μήκος των οδών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments