Αθλητισμός

Πετρίδης: «Θα κάνει επιλογές από το πάνω ράφι σε προπονητή και παίκτες το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός»

Πετρίδης: «Θα κάνει επιλογές από το πάνω ράφι σε προπονητή και παίκτες το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός»

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης , ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει...σελίδα στον τρόπο που θα κινηθεί μεταγραφικά από τη νέα χρονιά, ενώ ανέφερε πως ο Πονίτκα θα πάρει τη θέση του Γουόλτερς στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσα είπε ο Γιώργος Πετρίδης στον ”αέρα” του bwinΣΠΟΡ FM 94.6:

«Είχαμε την διάψευση του Παναθηναϊκού για τον Βιλντόσα. Σίγουρα είναι μια περίπτωση που απασχολεί. Είναι λογικό, χωρίς προπονητή να κλείσεις παίκτη, είναι λίγο οξύμωρο. Ο Αταμάν είναι μέσα στο κάδρο όπως και ο Λάσο βέβαια, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το θέμα του προπονητή ακόμα. Στα γκαρντ είναι στα υπόψη ο Καμπάτσο, ή ο Καλάθης αν αποχωρήσει από την Φενέρ. Ή ο Αντετοκούνμπο στους ψηλούς. Έχει διαφορετικές βλέψεις ο Παναθηναϊκός πλέον, το καλοκαίρι θα ρίξει λεφτά για να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, με επιλογές από το πάνω ράφι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αν οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν λίγο πιο δραστήριοι στο κομμάτι των ριμπάουντ θα είχαν και περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπου έδειξαν μια καλή εικόνα.

Ο Πετρίδης εκτίμησε ότι, με την κακή εικόνα που δείχνει, ο Γουόλτερς θα βγει από την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα για να μπει ο Πονίτκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments